Dell Streak Mini 5 planšetdators!

- - No Comments on Dell Streak Mini 5 planšetdators!

Kompānija Dell, kas jau gadiem piedāvā labas kvalitātes portatīvos un stacionāros datorus, nu ir nākuši klajā ar produktu, kas ir mazliet mazāks izmēros, runa iet par planšetdatoru, kurš jau ir arī pieejams Dateks.lv preču katalogā – Dell Streak Mini!

Streak Mini izmērs gan ir diezgan netipisks, tas nav gluži planšetdatora izmēra, kā arī ne viedtelefona izmēra – ekrāna diognāle ir 5 collas. Ekrāna kvalitāte izskatās diezgan iespaidīgi, uz 5 collu displeja attēls ar 800×480 punktu izšķirtspēju ir tiešām ass. Displejs piedāvā arī multi-touch iespēju.

Streak Mini 5 Black

Par iekārtas ātrdarbību, galvenokārt, rūpējas Snapdragon 1GHz procesors. Operatīvā atmiņa ir 512MB, 512MB ROM atmiņa, ja vēlaties papildus ietilpību, tad atmiņas paplašināšana notiek ar microSDHC karšu palīdzību, jāpiebilst, ka 16GB karte jau nāk komplektācijā. Ir arī 2GB atmiņa, kas nav lietotājam pieejama, tajā glabājas operētājsistēma un dažādas aplikācijas.

Par attēlveidošanu atbild 5Mpix kamera ar dual LED zibspuldzi un autofokusu, bet videozvanu attēlveidošanu veic 0.3Mpix kamera Streak Mini priekšpusē.

Streak Mini 5 Red

Pie savienojumiem ietilpst – HSDPA 7.2Mbps / HSUPA 5.76 Mbps, WLAN 802.11b/g, Bluetooth® 2.0 EDR. Tātad, bezvadu internets Jums būs pieejams praktiski it visur, pateicoties iebūvētajam 3G modemam. Nav aizmirsts arī par GPS, elektronisko kompasu.

Jāpiebilst, ka ar Streak Mini ir iespējams arī veikt parastākos telefona zvanus un iekārta ir bāzēta uz Android operētājsistēmas, kas katru dienu gūst aizvien lielāku popularitāti, kā arī programmatūras skaits paaugstinās ļoti strauji!

Vairāk ar iekārtu specifikāciju varat iepazīties šeit – O2 un Dell blog

Bet pasūtīt Streak Mini varat šeit – Dell Streak Mini Red un Dell Streak Mini Black

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: