VisionTek mini klaviatūra – CandyBoard

- - No Comments on VisionTek mini klaviatūra – CandyBoard

VisionTek vakar nāca klajā ar jaunu produktu – CandyBoard bezvadu klaviatūru ar integrētu skārienjūtīgu virsmu (touch pad), gluži kā portatīvajiem datoriem, lai kontrolētu peles kursora darbību.

CandyBoard ir veidota kā pilnvērtīga klaviatūra, lai tā spētu aizstāt gan tipisku QWERTY tastatūru, gan peli. Šī klaviatūra ir mērķēta uz visiem, kas izmanto HTPC jeb mājas kinoteātru datorus. Un ja Jums ir šāds dators, kuru izmantojat tikai tāpēc, lai skatītos filmas, tad liela klaviatūra, un kur nu vēl pele, Jums dzīvojamajā istabā tikai traucētu, tāpēc arī CandyBoard to visu piedāvā vienā risinājumā.

CandyBoard

Klaviatūra izmēros ir tiešām maza, tā ir aprīkota arī ar LED aizmugures apgaismojuma  taustiņiem, kas ļaus redzēt skaidri pogas arī tumsā. CandyBoard ir pilnībā savietojama ar Windows Media uz PC un PlayStation 3, Xbox 360 spēļu konsolēm, tāpat nav aizmirsts par Mac sistēmām un Linux.

VisionTek CandyBoard plānotā cena ir 89.99$. Vairāk informācijas ražotāja mājaslapā – VisionTek

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: