Raidsonic Icy Box 115 dokstacija

- - No Comments on Raidsonic Icy Box 115 dokstacija

Icy Box 115 ir cieto disku dokstacija, kura paredzēta 2.5″ un 3.5″ formfaktora Sata cietajiem diskiem, lai tos savienotu ar datoru caur USB vai eSata interfeisu palīdzību. Tāpat šī dokstacija kalpo kā karšu lasītājs (SD/MMC/MS) un USB sadalītājs jeb HUBs.

Iekārta piedāvā mūsdienīgu, taču neuzkrītošu dizainu. Icy Box 115 ir melnā krāsā. Priekšpusē, var atrast divas USB2.0 pieslēgvietas, atmiņas karšu lasītāju un zilu gaismas diodi, kas rāda iekārtas ieslēgtu stāvokli.

Icy Box 115

Icy Box 115 aizmugurē ir USB pieslēgvieta, lai dokstaciju savienotu ar datoru. Tāpat savienojums ar datoru var notikt caur eSata pieslēgvietu. Vēl aizmugurē ir atrodama ieslēgšanas/izslēgšanas poga, kā arī barošanas pieslēgvieta.

Icy Box 115

Komplektācijā ir iekļauts barošanas bloks, USB2.0 datu kabelis, eSata datu kabelis. Vairāk par dokstaciju un to iegādāties varat šeit, Dateks.lv – Raidsonic IB115 Dockingstation for 2.5″and 3.5″ SATA HDD to USB+eSATA Host

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: