PowerColor piedāvā zemā profila Radeon HD5750

- - No Comments on PowerColor piedāvā zemā profila Radeon HD5750

Ja Jūs domājat izveidot HTPC (Home Theater PC), tad parasti ir grūti piemeklēt grafisko karti, kurai būtu pienācīga veiktspēja, lai varētu spēlēt arī kādu jaudīgāku spēli, jo HTPC fomfaktora korpusam ir nepieciešama zemā profila (Low Profile) grafiskā karte, taču parasti šīs kartes ir apgādātas ar salīdzinoši zemas veiktspējas grafiskajiem procesoriem.

PowerColor ir izveidojuši Low Profile grafisko karti ar Radeon HD5750 GPU. Šī grafiskā karte specifikācijas un veiktspējas ziņā neatšķiras no parastām HD5750, kuras piedāvā pienācīgu veiktspēju, lai varētu spēlēt prasīgākās datorspēles. Tātad, šai PowerColor Radeon HD5750 kartei ir 700MHz GPU takts frekvence, 1GB GDDR5 atmiņa ar 4.6GHz, kas strādā sadarbībā ar 128 bitu atmiņas joslu.

PowerColor Radeon 5750 Low Profile

Par dzesēšanu rūpējas īpaši izstrādās dzesētājs ar diviem ventilatoriem, kurš ir divu paplašinājuma slotu biezumā.

Attēlveidošana notiek caur HDMI/D-Sub vai DVI pieslēgvietām. Jāpiebilst, ka D-Sub pieslēgvieta būs jānoņem, ja karte tiks izmantota kā Low Profile.

PowerColor sola, ka drīzumā karte būs pieejama patērētājiem, taču par cenu nekādas informācijas vēl nav.

Ziņas avots – HEXUS.net

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: