GigaByte H55 mITX konkurss entuziastiem!

- - 1 Comment on GigaByte H55 mITX konkurss entuziastiem!

GigaByte sadarbībā ar HWBot.org (saits, kurš apkopo virstaktēšanas rezultātus, piedāvā dažādas sacensības virstaktētājiem utt.) piedāvā konkursu visiem datortehnikas entuziastiem. Lai piedalītos šajā konkursā, Jums jāizmanto GigaByte GA-H55N-USB3 pamatplate, kura ir mITX formfaktora.

Šīm sacensībām ir divi posmi. Pirmajā posmā Jums jāuzrāda rezultāts ar šo pamatplati SuperPI 32M disciplīnā. Ir viens nosacījums, ka CPU frekvence nedrīkst būt augstāka par 4000MHz. Tātad, virstaktētājiem jāparāda visas savas zināšanas gan operētājsistēmas sagatavošanā, operatīvo atmiņu aiztures laiku pielāgošanā un daudz citu personīgo noslēpumu, lai ar šādu frekvenci pārspētu savus konkurentus.

TaPaKaH rig

Otrajā posmā jāuzrāda rezultāts SuperPI 32M disciplīnā bez limitētas maksimālās CPU takts frekvences.

Šobrīd, sacensībās gan pirmajā, gan otrajā posmā, pirmo vietu ieņem pārstāvis no Latvijas, kurš sevi ir pierādījis kā ļoti spēcīgu pārstāvi šajā lauciņā, ne tikai vietējā mērogā. Runa iet par virstaktētāju un datortehnikas entuziastu, kurš internetā plašāk ir pazīstams ar pseidonīmu – TaPaKaH.

Sīkāk par konkursu un rezultātiem varat uzzināt šeit – HWBot.org GigaByte Competition

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: