Logitech nāk klajā ar jauniem produktiem

- - 2 Comments on Logitech nāk klajā ar jauniem produktiem

Logitech turpina paplašināt savu G sērijas produktu klāstu, kas paredzēta datorspēļu cienītājiem, ar trim jauniem produktiem – G903 austiņām, G700 bezvadu peli G510 klaviatūru.

G903 ir bezvadu austiņas ar mikrofonu, kuras piedāvā 7.1 skaņas atbalstu ar Dolby tehnoloģiju. Tāpat šīm austiņām ir trīs programmējamas pogas, lai kontrolētu mūziku, balss tembru un čata klientus. G903 ir mikrofons, kurš novērš liekos fona trokšņus, kā arī 10 stundu akumulatora darbības laiks.

Logitech G700 ir bezvadu datorpele, kura ir optimizēta MMO datorspēlēm, tai ir 13 programmējamas pogas, kuras ļaus paveikt dažādas, geimera izvēlētas, darbības ar vienu pogas klikšķi. Padomāts ir arī par to, lai, spēlējot datorspēli, varētu uzlādēt peles akumulatoru ar vada palīdzību.

Logitech G510 ir USB interfeisa klaviatūra, kurai ir mazs LCD ekrāns (spēļu panelis), kurš rāda spēļu statistikas un datora veiktspēju. G510 ir 18 programmējamas pogas ar trim režīmiem, kas kopā sastāda 54 makro iestatījumus datorspēlēm. Klaviatūrai ir arī izgaismoti burti un 3.5mm izeja austiņām vai skaļruņiem.

Video prezentācija – G Series

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: