Asus portatīvie datori – piedāvājums par pievilcīgu cenu!

- - No Comments on Asus portatīvie datori – piedāvājums par pievilcīgu cenu!

Jaunajam mācību gadam tuvojoties, dateks.lv piedāvā praktiskus un pēc cenas pieejamus Asus portatīvu datoru modeļus: Asus A52F (2.26GHZ, 4GB, 320GB) un Asus X5DIJ (2.0GHz, 2GB, 250GB).

Jaudīgs Asus A52F var lepoties ar jaunākās paaudzes procesoru Intel® Core i3 (2.6 MHz) ar iebūvēto grafiku, kā arī DDR3 operatīvo atmiņu ar apjomu 4 GB. Šim datoram ir multitouch sensora panelis, kas būtiski atvieglo bilžu, web mājas lapu un dokumentu pārskatīšanu. Īpaši pievilcīgu šo portatīvo datoru padara 15,6’’ LED ekrāns un jaudīgi Altec Lansing® SRS Premium Sound skaļruņi.

Savukārt Asus X5DIJ var raksturot kā stabilu, klusu portatīvo datoru ikdienas lietošanai. Neskatoties uz to, ka tehniskie parametri nav tik izcili kā Asus A52F, tas ir aprīkots ar visu nepieciešamo: 250 GB lielu cieto disku, LED ekrānu, 4 USB 2.0, web kameru, Eng/Rus pilna izmēra tastatūru ar ciparu bloku.

Abiem datoriem ir glancēts vāks ar fona rakstu, kas pirkstu nospiedumus atstās ne tik pamanāmus. Izvēloties vienu no piedāvātajiem portatīvajiem datoriem, Jūs iegūsiet neaizstājamu palīgu dažādās dzīves situācijās.

Ar portatīvo datoru Asus A52F un Asus X5DIJ sīkāku specifikāciju jūs varat iepazīties dateks.lv  preču katalogā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: