N909 – zibatmiņa ar eSata + USB2.0 kombinēto interfeisu

- - No Comments on N909 – zibatmiņa ar eSata + USB2.0 kombinēto interfeisu

A-Data Technology, viens no vadošajiem DRAM moduļu un zibatmiņu ražotājiem, izlaiduši pirmo zibatmiņu – N909, kura piedāvā eSata + USB2.0 kombinēto interfeisu, lai datu caurlaidība būtu augstāka kā parastajām zibatmiņām, kurām ir tikai USB interfeiss.

N909 spēj darboties ar datu caurlaidības ātrumiem – 90MB/s lasīšana un 50MB/s rakstīšana, tādējādi padarot šo zibatmiņu pat četras reizes ātrāku, par jebkuru citu zibatmiņu ar USB2.0 interfeisu.

Kombinētais eSata + USB2.0 interfeisa ports ir atrodams daudzos mūsdienīgajos portatīvajos datoros. Taču, ja šāda porta Jums nav, tad N909 ir atpakaļsavietojams arī ar parasto USB2.0 standartu!

N909 zibatmiņa

A-Data N909 piedāvā arī mūsdienīgu dizainu – alumīnija korpuss un laima zaļas krāsas LED diodi. Šīs zibatmiņas būs pieejamas līdz pat 64GB ietilpībai, kas būs ideāls risinājums, lai pārnēsātu lielu daudzumu datus, tai pat laikā piedāvājot ātru meklēšanas laiku ar maksimāli maziem aiztures laikiem!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: