Desktop procesors ar 25W TDP no AMD

- - No Comments on Desktop procesors ar 25W TDP no AMD

Datori, kas patērē maz strāvu, kļūst aizvien populārāki. Cilvēki veido savas HTPC sistēmas mazos korpusos, lai tie kalpotu kā multimediju atskaņotāji. Tieši šādu iemeslu dēļ, procesoru ražotāji nesēž uz vietas, taču strādā pie centrālajiem procesoriem, kas patērētu maz strāvu un izdalītu maz siltuma. Kompānija AMD gatavo procesoru ar tiešām zemu izdalītā siltuma daudzumu – Athlon II X2 270u, kura TDP ir marķēts ar 25W atzīmi, kas ir pat mazāk kā daudziem mobilajiem procesoriem.

Athlon II X2 270u izlaišana plānota 2010. gada trešajā ceturksnī. Šis procesors ir balstīs uz Regor kodola, tas ir C3 revīzijas procesors ar takts frekvenci 2GHz un 2MB kešatmiņu.

Procesors atbalsta arī DDR3-1333MHz atmiņas, tā cena ir plānota ~150$! Cena ir salīdzinoši augsta, jo, piemēram, Athlon II X2 250 (65W TDP un 3.0GHz frekvence) maksā ~60$.

Athlon II X2 270u paredzēts tieši HTPC sistēmu veidotājiem, kas meklē procesoru ar zemu izdalītā siltuma daudzumu un zemu strāvas patēriņu!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: