Microsoft Arc datora pele

- - No Comments on Microsoft Arc datora pele

Ja Jūs vēlaties datora peli, kura būtu izmērā tikpat liela, kā standarta pele, taču pārnēsāšanai tikpat kompakta kā portatīvo datoru pele, tad Dateks mājaslapā varat atrast Microsoft Arc datorpeli!

Microsoft Arc pele ir izgatavota no izturīga metāla, tā vidusdaļā ir saliekama tā, ka būs ļoti kompakta, lai varētu to viegli paņemt līdzi. Taču, kad to izlaiž, tā ir tikpat liela, kā standarta galddatora peles.

Pelei līdzi nāk uztvērējs, kurš ir piespraužams USB pieslēgvietai. Ir arī padomāts, lai šo uztvērēju varētu iestiprināt pelē, lai pārnēsājot tas nepazustu un neaizņemtu lieku vietu.

Microsoft Arc darbojas ar divām AAA tipa baterijām, kuras jau ir iekļautas komplektācijā. Ar šīm baterijām ražotājs garantē sešu mēnešu darbības laiku bez bateriju maiņas! Peles augšpusē ir iestrādāta diode, kas ziņo par bateriju statusu. Arc izmanto lāzera sensoru, kas tai ļaus darboties arī uz salīdzinoši nelīdzenas virsmas.

MS Arc, Red

MS Arc, Red

MS Arc, Red

Microsoft Arc spēj darboties līdz pat trīsdesmit pēdu attālumam no uztvērēja un darbojas 2.4GHz bezvadu frekvencē. Vairāk informācijas ražotāja mājas lapā – Microsoft Arc

Peli iespējams iegādāties tepat, Dateks preču katalogā Microsoft Arc, Red

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: