Jauni procesori no Intel tepat, Dateks.lv!

- - No Comments on Jauni procesori no Intel tepat, Dateks.lv!

Dateks preču katalogā ir parādījušies divi jauni centrālie procesori no Intel puses, kuri izceļas ar to, ka tiem ir atbloķēti frekvenču reizinātāji. Šie abi procesori nepieder Extreme sērijas procesoriem, kā Intel pieraduši bija marķēt procesorus ar brīvo reizinātāju, bet gan šiem ir mazliet izmainīts nosaukums un pielikts „K” burta indekss. Tātad, lētākais procesors no Clarkdale saimes – Core i5-655K, bet otrs jaunums preču katalogā ir no Lynnfield saimes – Core i7-875K.

Core i5-655K ir paredzēts LGA1156 ligzdai, divkodolu procesors, kura takts frekvence ir 3.2GHz, trešā līmeņa kešatmiņas apjoms – 4MB. Procesors nepiedāvā integrētu grafisko risinājumu un ir veidots 32nm tehnoloģiskajā procesā. Maksimālā turbo darbības frekvence ir 3.46GHz.

Core i7-875K arī ir paredzēts LGA1156 ligzdai, četrkodolu procesors, kura takts frekvence ir 2.93GHz, trešā līmeņa kešatmiņa – 8MB. Procesors veidots 45nm tehnoloģiskajā procesā. Maksimālā turbo darbības frekvence sasniedz pat 3.6GHz!

Šie abi procesori principā paredzēti virstaktēšanas vajadzībām un izklaidēm, jo, salīdzinot, piemēram, Core i5-655K ar Core i5-650, parasts ikdienas lietotājs nejutīs atšķirību, arī virstaktējot zemā līmenī atšķirības nebūs, atšķirība būs tikai cenā, kura procesoram ar “K” indeksu būs augstāka. Tāpēc, pirms sākat apsvērt šāda procesora iegādi, apsveriet, cik Jūs būsiet spējīgi izmantot šādu procesoru potenciālu, taču, ja vēlaties nopietni ķerties klāt un sasniegt maksimāli augstas frekvences, tad šie procesori būs ideāls risinājums!

Abus procesorus iespējams pasūtīt tepat, Dateks.lv mājaslapā.
Intel Core i7-875K (2.93GHz, 2.5GT/s, 8MB, LGA1156)
Intel Core i5-655K (3.2GHz, 2.5GT/s, 4MB, LGA1156)

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: