Mazliet par ATI nākošo grafisko karšu paaudzi un ienākumiem šajā pusgadā!

- - No Comments on Mazliet par ATI nākošo grafisko karšu paaudzi un ienākumiem šajā pusgadā!

Interneta plašumos sāk parādīties pirmās ziņas par to, kas tad sekos no ATI puses pēc HD5000 sērijas grafiskajām kartēm. Pagaidām ir zināms vien tas, ka nekas revolucionārs tas nebūs, jo tiks izmantots tas pats tehnoloģiskais process, kas ir HD5000 sērijas kartēm, taču HD6000 sērija solās būt ātrāka un pie tās pašas veiktspējas mazāk strāvu prasoša!

Pirmās grafiskās kartes no HD6000 sērijas varētu parādītes jau šogad, ap septembri. Ja ATI izlaidīs kādu karti jau septembrī, tad HD6000 sērijas grafisko karšu parādīšanās būtu šī gada trešais ceturksnis, šāds gājiens ATI būtu izdevīgs arī tādā ziņā, ka tas piesaistītu partnerus. Pārējās HD6000 sērijas kartes sekotu mēnesi vai mazliet vēlāk pēc pirmās kartes parādīšanās, šīs gājiens būtu līdzīgs ar HD5000 sērijas karšu parādīšanos tirgū.

28nm tehnoloģiskā procesa ATI kartes varētu būt gaidāmas tikai 2011. gadā.

Līdz šim ATI ir bijis priekšgalā Nvidia ar DirectX 11 grafisko karšu pārdošanas apjomiem. Kompānija ATI atgriezās spēcīgi, taču nu Nvidia arī sāk nostabilizēt savas pozīcijas DirectX 11 karšu tirgū, it sevišķi pēc GTX460 karšu parādīšanās Nvidia vajadzētu atgūt lielu tirgus daļu.

Kamēr Nvidia šobrīd ieņem tikai DirectX 11 grafisko karšu tirgus daļu un aizpilda visu cenu diapazonu nišas, ATI jau gatavojas jaunai grafisko karšu paaudzei. Taču uz priekšu vēl nekas īsti nav zināms, jo pastāv iespēja, ka Nvidia dos pretī arī pienācīgu atbildi, ja vien nesanāks atkal tāda aizkavēšanās kā ar Fermi..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: