Asus strādā pie MARS II Dual GTX480 grafiskās kartes

- - 3 Comments on Asus strādā pie MARS II Dual GTX480 grafiskās kartes

Pavisam nesen Asus prezentēja ROG ARES Dual HD5870 grafisko karti, kurai gan ir ļoti iespaidīga veiktspēja, taču vēl iespaidīgāka cena! Tad nu Asus nesēž uz vietas un turpina savās izstrādes laboratorijās veidot jaunu, divu grafisko procesoru karti, taču šoreiz no Nvidia frontes – MARS II Dual GTX480.

Pēc nosaukuma jau ir saprotams, ka šī grafiskā karte būs apgādāta ar diviem GTX480 grafiskajiem procesoriem (GF100), kuri ir diezgan bēdīgi slaveni ar savu augsto strāvas patēriņu un izdalītā siltuma daudzumu. GTX480 šobrīd ir otra ātrākā grafiskā karte tirgū, taču pēc MARS II Dual GTX480 iznākšanas, Nvidia atkal būs priekšā ATI veiktspējas ziņā, ko dod viena fiziska karte.

MARS II Dual GTX480

Katram GTX480 GPU ir sava barošanas ķēde, kura sastāv no 8+2 elementiem. Tāpat katram GPU ir sava atmiņa (1536MB), sava atmiņas josla (384bit).

Šīs MARS II Dual GTX480 grafiskās kartes iespiedplate ir veidota no vairākiem bieziem slāņiem, lai saglabātu maksimāli labu strāvas stabilitāti. Barošana notiek caur PCI-E slotu un trim! 8 kontaktu PCI-E spraudņiem!

Grafiskā karte arī piedāvā SLI iespēju, kā arī, ļoti iespējams, to varēs savienot arī ar parastu GTX480.

Nav zināms nekas par precīzu parādīšanos tirgū, kā arī cenas. Taču noteikti Asus izstrādes laboratorijās iet ļoti karsti, kur tiek mēģināts izdomāt, kā šo kartiņu nodzesēt un turēt vēsu arī tik karstās vasarās, kāda ir pie mums!

Ziņas avots TechPowerUp!.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: