Prolimatech gatavo jaunu CPU dzesētāju!

- - No Comments on Prolimatech gatavo jaunu CPU dzesētāju!

Prolimatech, kompānija, kas specializējas datora dzesēšanas sistēmu izveidē, piedāvā jaunu CPU dzesētāju ar nosaukumu Super Mega. Šis modelis ir bāzēts uz Megahelms dzesētāja dizaina, kura apskatu varat apskatīt šeit.

Super Mega ir veidots no diviem atsevišķiem dzesēšanas ribu blokiem, kas veidoti no alumīnija, taču starpā var atrast arī dažas vara dzesēšanas ribas. Super Mega ir Tower tipa dzesētājs ar sešām, 6mm diametra, siltumtrubām, kuras ir veidotas no vara, taču ir pārklātas ar niķeļa kārtu, tāpat kā dzesētāja pēda.

Super Mega

Dzesētāja svars ir visai iespaidīgs – 945 grami, taču ar attiecīgiem stiprinājumiem nav nebūt jāuztraucas, ka tas varētu deformēt pamatplati, jo pareizi uzstādīts backplate un stingri pieskrūvēta pamatplate korpusam nekam neļaus deformēties.

Super Mega

Super Mega ir savietojams gan ar LGA1366, LGA1156, gan LGA775 ligzdām. Dzesētājam pastāv iespēja piestiprināt 120mm vai 140mm ventilatorus no abām pusēm. Diemžēl Prolimatech nav izpauduši nekādu informāciju par orientējošo cenu..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: