PowerColor PowerJack – grafiskās kartes aksesuārs

- - No Comments on PowerColor PowerJack – grafiskās kartes aksesuārs

TUL Corporation, vadošais AMD grafisko karšu ražotājs, šodien plašākai sabiedrībai demonstrēja savu inovatīvo jaunumu, kas paredzēts grafiskās kartes atbalstīšanai – PowerColor PowerJack.

PowerJack ir rīks, kas balstīs grafisko karti, lai tā stāvētu pilnībā vietā un nebūtu sašķiebusies. Šis rīks būs derīgs visiem tiem lietotājiem, kuriem ir augstas klases grafiskā karte, jo, kā zināms, šādām grafiskajām kartēm ir arī attiecīgi liels svars, it sevišķi, ja tiek izmantota nestandarta dzesēšana. Ar PCI-E slota atbalstu un paplašinājuma slotu atbalstu var būt par maz, lai karte stāvētu pilnībā taisni, tāpēc arī ir izveidots šis PowerJack.

PowerJack

PowerJack var regulēt augstumu no 61.25mm līdz pat 150mm un tas ir savietojams ar E-ATX/ ATX/ mATX pamatplatēm un var tikt izmantos full tower, mid tower un mini tower korpusos.

specifikācija

PowerJack būšot pieejams tirgū pēc 15. jūlija..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: