LaCie Rikiki (500 GB, USB 2.0, 2.5″) cietais disks dateks.lv par izdevīgu cenu!

- - No Comments on LaCie Rikiki (500 GB, USB 2.0, 2.5″) cietais disks dateks.lv par izdevīgu cenu!

Kompānija LaCie, kura izceļas ar savu īpašu pieeju produktu dizainam, piedāvā īpaši vieglu, ērtu, bet tajā pat laikā izturīgu pārnēsājamo ārējo cieto disku LaCie Rikiki (500GB, USB 2.0, 2.5″). Tā izmērs ir tikai 11×7.5×0.7x cm, un to var ievietot arī šaurā džinsu kabatā. Ņemot vērā to, ka tas sver tikai 158 gramus, Lacie Rikiki var lepoties ar lielu ietilpību un ātrumu.

Ražotāji ir padomājuši arī par programmnodrošinājumu: diskā ir iekļauta programma USB Boost, kas uzlabo lasīšanas/rakstīšanas ātrumu līdz 33%; un LaCie Backup Assistant, kas paredzēts rezerves kopiju veidošanai. LaCie Rikiki ir nodrošināts arī ar pieeju tiešsaistes datu uzglabāšanai Wuala, un kā bonuss tiek piešķirti 10 GB brīvas vietas viena gada garumā.

Ievērības vērta ir ekskluzīvi dizainēta un ar alumīniju pārklāta cietā diska āriene, kura nodrošina tā lielisku izturību un klusu darbošanos.

Svarīgākie parametri:

Apgriezieni: 400 rpm
Apjoms: 500 GB
Barošanas veids: USB
USB: 2.0, 2,5’’
Svars: 158 grami

Komplektācijā ir iekļauts USB kabelis, kas kalpo gan kā strāvas adapteris, gan kā datu kabelis. Cietais disks ir pieejams arī Dateks preču katalogā – LaCie Rikiki (500GB, USB 2.0, 2.5″)..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: