Grafiskā karte ar 4GB atmiņu? Lūdzu!

- - 1 Comment on Grafiskā karte ar 4GB atmiņu? Lūdzu!

Jau kopš seniem laikiem cilvēkiem ir bijis stereotips, jautāt par videokartes jaudu par tās atmiņas daudzumu. Šādā veidā, protams, daudzi ir pamatīgi „iepirkušies”, jo nopērk lētāko grafisko karti ar, piemēram, 512MB atmiņu, taču GPU pats ir reāli zemas veiktspējas. Taču šoreiz stāsts ir par grafisko karti, kura ir ar veseliem diviem GPU un ar pienācīgu veiktspēju, kā arī kura ir pirmā Dateks.lv preču katalogā ar 4096MB jeb 4GB atmiņu – Sapphire Radeon HD5970, 4GB, GDDR5

Sapphire Radeon HD5970, 4GB, GDDR5 ir apgādāta ar 4GB atmiņu, kas savienojumā ar diviem jaudīgajiem GPU spēs izmantot arī šādas grafiskās atmiņas potenciālu, jo šāds atmiņas daudzums ir svarīgs augstās izšķirtspējās, un tā kā ir pienācīgi jaudīgi GPU un grafiskā karte atbalsta Eyefinity tehnoloģiju, tad no 4GB atmiņas tiešām šoreiz ir jēga!

No visām pārējām, Dateks pieejamajām HD5970 kartēm, šī atšķiras arī ar dzesēšanas sistēmu! Tā kā HD5970 ir salīdzinoši karsta un skaļa karte, tad šai kartei ar dzesēšanu nav problēmu, jo šī ir apgādāta ar īpaši veidotu Arctic Cooling dzesētāju speciāli HD5970.

HD5970 from Sapphire
Takts frekvences gan atmiņai, gan GPU ir spēcīgi augstākas kā pārējām HD5970, attiecīgi – 4.8GHz atmiņai un 850MHz GPU, kas ir ievērojami augstāk par standarta HD5970. Tā kā HD5970 ir grafiskā karte ar visaugstāko veiktspēju pasaulē, tad tieši šī, Sapphire versija, ir tā, kura ieņem grafisko karšu troņa augšgalu, pateicoties tās augstajām standarta frekvencēm un lielākajam atmiņas daudzumam!

Komplektācijā šai kartei ir iekļautas arī divas spēles – Call Of Duty Modern Warfare 2 un Dirt 2! Grafiskā karte ir pieejama Dateks preču katalogā – Sapphire Radeon HD5970, 4GB, GDDR5.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: