Nvidia 3D Vision Surround

- - No Comments on Nvidia 3D Vision Surround

nvidia-logo-sbKompānija Nvidia jau kādu laiku atpakaļ prezentēja savu atbildes triecienu ATI Eyefinity tehnoloģijai, kas ļauj vienlaicīgi strādāt ar trim monitoriem, izveidojot vienu lielu darba virsmu. Nvidia arī izveidoja tehnoloģiju, kas ļauj strādāt ar trim monitoriem, kas veido vienu lielu attēlu, šīs tehnoloģijas nosaukums – 3D Vision Surround.

Šobrīd Nvidia aktīvi strādā pie draiveru izveides, lai šo tehnoloģiju varētu sākt pielietot patērētāji un draiveri solās būt pieejami lejupielādei jau pavisam drīz, ap jūlija vidu.
Nvidia 3D Vision Surround ir apvienojums divām tehnoloģijām – Surround un 3D Vision, no kurām viena ir atbildīga par to, lai varētu darboties grafiskās kartes ar trim monitoriem, bet otra atbildīga par to, lai visi šie monitori attēlotu 3D attēlu.

3D Vision Surround

3D Vision Surround

Atšķirībā no ATI Eyefinity, Nvidia 3D Vision Surround ir nepieciešamas vismaz 2 grafiskās kartes, lai šī tehnoloģija darbotos (ATI Eyefinity pietiek ar vienu, Eyefinity atbalstošu, grafisko karti).

Nvidia 3D Vision Surround nepieciešami trīs identiski, 3D Vision tehnoloģiju atbalstoši, monitori, 3D Vision komplekts un vismaz divas grafiskās kartes no GeForce GTX 4** sērijas vai GeForce GTX2** sērijas, kā arī operētājsistēma Windows 7.

Vairāk par Nvidia 3D Vision Surround varat uzzināt Nvidia mājaslapā..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: