Kingston SSD disks par mazāk kā 80Ls!

- - 5 Comments on Kingston SSD disks par mazāk kā 80Ls!

Ievērojami uzlabot datora veiktspēju, it sevišķi operētājsistēmas darbības un sāknēšanas ātrumu var ar SSD diska iegādi, vecā HDD vietā. SSD diski ir ievērojami dārgāki par parastajiem cietajiem diskiem, taču veiktspēja ir nesalīdzināmi augstāka. Turpina iznākt aizvien jauni un jauni SSD diski, kuru ietilpības arī aug, mainās to tehnoloģijas, kontrolieri, tāpēc jaunie SSD diski nav nebūt necik lētāki, pieejamāki plašākam patērētāju lokam. Bet tomēr ir daži SSD diski tirgū par pieņemamākām cenām. Viens no šādiem SSD diskiem ir Kingston 30GB SSDNow V-Series, kurš ir pieejams Dateks.lv un ir lētākais SSD disks preču katalogā – Kingston 30GB SSDNow V-Series

Kingston 30GB SSDNow V-Series SSD disks ir 2.5” formfaktorā, tā lasīšanas teorētiskais ātrums ir 180MB/s, bet rakstīšanas 50MB/s. Pieslēguma veids – Sata II, barošana arī ir ar Sata barošanas spraudni. Šim SSD ir ražotāja garantēts darbības laiks bez kļūmēm 500’000 stundu apmērā.

Kingston SSDNow

Kingston SSDNow

Kingston SSDNow

Kingston SSDNow

Kingston SSDNow

Kingston SSDNow

Apskatot testu rezultātus HDTune veiktspējas testā, redzams, ka šis SSD piedāvā pat augstāku lasīšanas ātrumu par teorētiski garantēto. Redzams ir arī tas, ka pieejas laiks ir ļoti ātrs, kā jau visiem SSD, salīdzinot ar parastajiem cietajiem diskiem.

Kingston SSDNow HDTune rezultāti

Kingston SSDNow HDTune rezultāti

Protams, ne katrs grib iztērēt ~80Ls par 30GB SSD, ja par ~50Ls jau var dabūt 1TB cieto disku. Taču ja Jūs gribat, lai Jūsu operētājsistēma sāknētos, strādātu ātrāk, kā arī svarīgākās programmas darbotos ātrāk, tad šis SSD būs labākais variants tā pieņemamās cenas dēļ. Kā arī nevar aizmirst to, ka šāds SSD nerada pilnīgi nekādu nevēlamu troksni, kā to dara parastie cietie diski.

SSD disks pieejams Dateks.lv preču katalogā, šeit – Kingston 30GB SSDNow V-Series

Ar pieejamo SSD disku klāstu Dateks.lv varat iepazīties šeit – Cietie diski (SSD).

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: