Thermaltake Element V korpusi Dateks.lv!

- - No Comments on Thermaltake Element V korpusi Dateks.lv!

Ja Jums interesē datora korpuss, kurš būtu pietiekoši liels Jūsu jaudīgajai sistēmai, tajā varētu ievietot vairākas grafiskās kartes, daudz cietos diskus un kuram būtu padomāts par labu gaisa plūsmas sistēmu, tad tieši laikā būs Dateks.lv pieejamais Thermaltake Element V Full Tower un Thermaltake Element V Full Tower Black Edition!

Abu šo korpusu vienīgā atšķirība ir tāda, ka viens ir pilnībā melns gan no ārpuses, gan iekšpuses, taču otrs iekšpusē ir saglabājis metālisko krāsu.

Thermaltake Element V Full Tower

Thermaltake Element V Full Tower

iekšpuses atšķirība

iekšpuses atšķirība

Pirmkārt, apskatot korpusu no ārpuses, redzams, ka tas ir liels. Tātad varēs neuztraukties, ka neietilps jaunākās, jaudīgākās grafiskās kartes, lielākie gaisa dzesētāji, liels skaits cieto disku. Korpusa izmēri : 532mm (augstums) x 220mm (platums) x 537mm (garums). Korpusa svars arī nav no tiem mazākajiem, mazliet virs 14kg, taču tas ir ļoti pozitīvi, jo norāda uz to, ka izmantotie materiāli nebūs plāni, nekas nelocīsies, neskrabēs.

Dzesēšana. Padomāts ir arī par labu gaisa plūsmu, kas ļaus ievietot šajā korpusā karstākās komponentes un rūpēties, lai tās būtu pienācīgi vēsas, kaut, piemēram, kādas no Fermi grafiskajām kartēm.

Kopā korpusa komplektācijā ir iekļauti pieci ventilatori, kuriem Jūs varat regulēt apgriezienu skaitu, gan mainīt to krāsu. Ventilatori piedāvā trīs krāsu toņus, kurus varat pieskaņot savām vēlmēm. Iespējams pat tos saslēgt tā, ka katrs ventilators deg trīs krāsās! Divi 120mm ventilatori ir korpusa priekšpusē, viens 230mm ventilators ir sānā, kas velk iekšā vēso gaisu. Karsto gaisu velk ārā viens 200mm ventilators, kurš atrodas korpusa augšpusē un viens 120mm ventilators, kurš atrodas korpusa aizmugurē.

Cooling

Cooling

Multi Colors

Multi Colors

Thermaltake Element V Full Tower korpusā ir iespējams ievietot piecas 5.25” iekārtas un sešas 3.5” iekārtas. Ir arī viens slēptā, 2.5” iekārtas atrašanās vieta. Kā jau augstākas klases korpusiem, tad šim arī 5.25” iekārtas iespējams ievietot bez jebkādiem instrumentiem, viss notiek ar speciālu stiprinājumu palīdzību.

Padomāts ir gan par kabeļu paslēpšanu, pārvaldīšanu, gan par labu dzesēšanu, gan par korpusa lietošanas ērtumu, gan ūdens dzesēšanas iekārtošanu. Korpuss būs visos uzdevuma augstumos, ja Jūs meklējat korpusu budžetā nedaudz virs 100Ls. Korpuss pieejams Dateks.lv preču katalogā – Thermaltake Element V Full Tower un Thermaltake Element V Full Tower Black Edition!.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: