Iespējams gaidāma jauna, spēcīgāka vienkodola karte par GTX480 no Nvidia!

- - 2 Comments on Iespējams gaidāma jauna, spēcīgāka vienkodola karte par GTX480 no Nvidia!

nvidia-logo-sbInterneta plašumos parādījušās bildes ar grafiskās kartes attēliem, kuros ir kartes iespiedplate, uz kuras ir GF 100 grafiskais procesors, kāds ir sastopams uz GTX480 grafiskās kartes, taču šīs kartes PCB tiek izmantota spēcīgāka barošanas ķēde, augstākas kapacitātes kondensatori un tā strāvu ņem no diviem PCI-E astoņu kontaktu papildu barošanas spraudņiem. Šāds grafiskās kartes dizains spēj nodrošināt līdz pat 375W jaudu!

Jaunais PCB dizains

Jaunais PCB dizains

Jaunais PCB dizains

Jaunais PCB dizains

Šobrīd visizplatītākā teorija ir, ka Nvidia šajā kartē būs ieslēguši visus straumēšanas procesorus, kas ir GF100 GPU, CUDA kodolu skaitu paceļot līdz pat 512, bet ROP skaitu līdz pat 64. Visticamāk, ka šo karti varētu saukt GeForce GTX485, saglabājot to pašu atmiņas daudzumu kā GTX480 – 1536MB GDDR5 atmiņu, kas darbotos kopā ar 384 bitu atmiņas joslu. Nvidia varētu šo karti laist apgrozībā šī gada beigās.

Jaunais PCB dizains

Jaunais PCB dizains

Iespējamās GTX485 specifikācijas

Iespējamās GTX485 specifikācijas

.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: