Zibatmiņa pildspalvas izskatā no Prestigio!

- - No Comments on Zibatmiņa pildspalvas izskatā no Prestigio!

Kompānija Prestigio, kura pazīstama kā dažādu smalku, atšķirīgu un ekskluzīvu ārējo cieto disku un zibatmiņu ražotājkompānija, piedāvā arī savā preču klāstā unikālu zibatmiņu, kura iebūvēta smalka izskata pildspalvā! Šo pildspalvas tipa zibatmiņu arat iegādāties tepat, Dateks.lv katalogā Prestigio Pen Flash Drive, 4GB, Carbon Fiber/Silver un Prestigio Pen Flash Drive, 8GB, Carbon Fiber/Silver

PFD3SI04

PFD3SI04

Pati pildspalva ir izgatavota no spīdīga metāla, taču tā daļēji ir pārklāta arī ar dekoratīvu, roku gatavotu karbona šķiedras kārtu.

PFD3SI04

PFD3SI04

Pildspalvas/zibatmiņas svars ir 40 grami. Tā izmanto USB2.0 savienojumu, lai veiktu datu pārsūtīšanu starp zibatmiņu un datoru. Pildspalva var būt labs palīgs Jums, kur glabāt Jūsu svarīgākos datus, gan arī izmantot to vienkārši rakstīšanai, gan arī šāda pildspalva var kalpot kā unikāla dāvana. Dateks katalogā ir pieejama gan 4GB versija, gan 8GB : Prestigio Pen Flash Drive, 4GB, Carbon Fiber/Silver un Prestigio Pen Flash Drive, 8GB, Carbon Fiber/Silver.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: