GigaByte mITX pamatplate ar LGA1156 ligzdu

- - No Comments on GigaByte mITX pamatplate ar LGA1156 ligzdu

gigabyte-logoGigaByte mITX pamatplate ar H55 čipsetu, DDR3 atmiņu un LGA1156 ligzdas procesoru atbalstu ir nonākusi Dateks.lv GigaByte GA-H55N-USB3

Pirmkārt, jāpiezīmē to, ka šī ir mITX formfaktora pamatplate, kura būs ideāls risinājums visiem tiem, kuri vēlas izveidot jaudīgu mini datoru, mājas kinoteātra PC jeb HTPC.

GA-H55N-USB3

GA-H55N-USB3

Tā kā pamatplatei ir LGA1156 ligzda, tad tā ir savietojama ar Intel Core i3/i5 un pat i7 procesoriem. Protams, ja vēlēsities izmantot šīs pamatplates DVI, D-Sub vai HDMI pieslēgvietas, lai nebūtu jāizmanto atsevišķa videokarte uz pamatplates PCI-E X16 spraudņa, Jums jāizmanto Intel Core i3/i5 procesors, kuram ir integrēts grafiskais procesors.

Ievērojami ir arī tas, ka neskaitot jau astoņas USB2.0 pieslēgvietas, šai pamatplatei ražotāji ir spējuši ielikt vēl divas USB3.0 pieslēgvietas. Cietos diskus iespējams pievienot caur kādu no četrām Sata pieslēgvietām. Tāpat nav aizmirsts par vienu eSata pieslēgvietu.

GA-H55N-USB3 backpanel

GA-H55N-USB3 backpanel

Ievērojami ir arī tas, ka ir divi DDR3-SDRAM operatīvo atmiņu sloti, kuri atbalsta DDR3 1333MHz atmiņas un pat piedāvā tām virstaktēšanas iespējas.

GA-H55N-USB3 pamatplates sīkākas specifikācijas varat uzzināt GigaByte mājaslapā, bet iegādāties šo pamatplati varat Dateks preču katalogā GigaByte GA-H55N-USB3 .

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: