Jaunas, lētākas Eyefinity kartes pieejamas Dateks.lv!

- - 2 Comments on Jaunas, lētākas Eyefinity kartes pieejamas Dateks.lv!

atiJau agrāk ziņojām blogā par to, ka parādījušās Dateks preču katalogā grafiskās kartes ar ATI Eyefinity atbalstu, kas ļauj pievienot datoram līdz 6 monitoriem un tos darbināt dažādos režīmos, gan kā vienu lielu ekrānu, gan kā vairākus atsevišķus ekrānus, kur katrā ir aktīva sava darba virsma. Pirmās pieejamās kartes Dateks katalogā bija ar HD5870 GPU, kuru cena ir ap 350Ls, taču tagad ir ienākušas arī grafiskās kartes ar Eyefinity atbalstu, sākot pat no 62Ls!

Club3D Radeon HD5550, 1GB, Eyefinity 3 ir lētākā pieejamā grafiskā karte Dateks katalogā, kura atbalsta ATI Eyefinity tehnoloģiju. Grafiskās kartes veiktspēja spēlēs nav sevišķi ievērojama, taču darbam un HD video atskaņošanai tā būs vairāk kā pietiekoša. Grafiskā karte ļauj vienlaicīgi pieslēgt trīs monitorus, kurus varat izmantot vēlamajā Eyefinity konfigurācijā. Lai izmantotu trīs displejus, vienam no monitoriem ir jābūt HDMI atbalstam.

HD5550 Eyefinity 3

HD5550 Eyefinity 3

Sapphire Radeon HD5750, 1GB, 128Bit, Eyefinity 3 ir otra lētākā pieejamā grafiskā karte ar Eyefinity atbalstu. Šī HD5750 jau ir augstākas veiktspējas karte, kura būs piemērota arī datorspēlēm. Grafiskā karte ļauj pieslēgt līdz pat trim monitoriem, kurus arī varat izmantot sev vēlamā konfigurācijā. Lai izmantotu trīs displejus, vienam no monitoriem ir jābūt HDMI atbalstam.

HD5750 Eyefinity 3

HD5750 Eyefinity 3

Club3D Radeon HD5770, 1GB, GDDR5, Eyefinity 5 jau ir nedaudz dārgāka par iepriekšējām divām grafiskajām kartēm, taču cena nav pārāk liela, jo ar šo karti Jūs jau varēsiet spēlēt prasīgākās datorspēles. Šai grafiskajai kartei varat pieslēgt līdz pat pieciem displejiem. Piemēram, četri monitori tiek izmantoti, kad spēlējat kādu spēli, taču uz piektā monitora tajā pat laikā varat skatīties kādu filmu!

HD5770 Eyefinity 5

HD5770 Eyefinity 5

Dateks preču katalogā vēl ir pieejamas šādas grafiskās kartes, kuras atbalsta ATI Eyefinity 6 tehnoloģiju :

GigaByte Radeon HD5870, 2GB, Eyefinity 6 Edition

Asus Radeon HD5870, 2GB, GDDR5, Eyefinity 6

Sapphire Radeon HD5870, 2GB, GDDR5, Eyefinity 6 Edition.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: