HTC EVO 4G kļūst par Sprint dienas pārdotāko tālruni!

- - 1 Comment on HTC EVO 4G kļūst par Sprint dienas pārdotāko tālruni!

Pasaules pirmais 4G tālrunis, kurš izmanto WiMAX tehnoloģiju 2.5GHz frekvenču spektrā, pagājušajā piektdienā nonāca pārdošanā Sprint (mobilo sakaru operators) veikalos Amerikā un tajā pašā dienā tas kļuva par visu laiku Sprint pārdotāko tālruni vienas dienas laikā. Cilvēki jau iepriekš bija pasūtījuši šos tālruņus, gaidīja rindās, lai tikai tiktu pie sava 4G tālruņa.

HTC EVO 4G tehniskie parametri ir visai iespaidīgi :
Procesors : Snapdragon QSD8650 1 GHz
Atmiņa : 1GB + papildu komplektācijā iekļauta 8GB microSD atmiņas karte
Operatīvā atmiņa : 512MB
Displejs : 4.3” TFT LCD ar 480 x 800 punktu izšķirtspēju
Kamera : 8Mpix ar LED zibspuldzi aizmugurē un iespēju ierakstīt augstas izšķirtspējas video (720p).1.3Mpix kamera priekšpusē videozvaniem
Operētājsistēma : Android 2.1
Papildu iespējas : WiFi 802.11b/g, Bluetooth, GPS navigācija, 3.5mm audio pieslēgvieta, HDMI pieslēgvieta, digitālais kompass,
Akumulators : 1500mAh

HTC EVO 4G

HTC EVO 4G

HTC EVO 4G atbalsta EV-DO Rev. A un WiMAX datu pārraides standartus, kas arī padara šo tālruni tik atšķirīgu no pārējiem. EV-DO Rev. A tehnoloģija tiek izmantota zvanu veikšanai, kas ir viens no jaunākajiem CDMA standartiem, ar datu plūsmas ātrumu līdz 3.1 Mbit/s abonenta virzienā. Vienīgais mīnuss šai tehnoloģijai ir zemais zonas pārklājums.

Datiem tiek izmantos WiMAX standarts, kas nodrošina datu plūsmu līdz pat 30Mbps!

Jāpiebilst, ka Latvijā CDMA standartu izmanto mobilo sakaru operators Triatel, tādējādi nodrošinot bezvadu interneta pakalpojumus..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: