Dual Fermi grafiskās kartes prototips

- - No Comments on Dual Fermi grafiskās kartes prototips

nvidia-logo-sbKā jau mēs zinām, tad Nvidia Fermi ir viens karsts čips, tādējādi izveidot dual-GPU karti būtu diezgan sarežģīti, jo kur gan likt visu to karstumu? Cilvēki jau uz single GPU risinājumu skatās skeptiski (GTX480/470), kur nu domāt par dual-GPU risinājumu.

Galaxy, kompānija, kas specializējas grafisko karšu ražošanā, izveidojuši pirmo prototipu, kuru arī prezentējuši Computex izstādē, ar diviem GF100 GPU.

Šī grafiskā karte ir veidota uz vienas iespiedplates (PCB), kuras garums sastāda ~30.5cm, tai ir divas 8pin PCI-E strāvas papildu barošanas pieslēgvietas, trīs DVI porti. Sīkākas specifikācijas pagaidām nav zināmas, taču izskatās, ka dual-GPU karte, kura skaitīsies ātrākā pasaulē, būs atkal Nvidia.

Galaxy Dual-Fermi card

Galaxy Dual-Fermi card

Galaxy Dual-Fermi card

Galaxy Dual-Fermi card

Pozitīvi gan izskatās kartes komponenšu izkārtojums, kurš izskatās pārdomāts. Dizains sastāv no divām 4+1 fāzes barošanas ķēdēm. Tāpat arī pārējie barošanas ķēdes elementi ir pārdomāti izvietoti.

Galaxy Dual-Fermi card

Galaxy Dual-Fermi card

Galaxy Dual-Fermi card

Galaxy Dual-Fermi card

Nav gan nekas zināms par to, kādu dzesēšanu šī karte izmantos, taču tai būs jābūt ar diezgan iespaidīgu veiktspēju. Teorētiski ir pierādīts testos, ka Fermi GPU patērē nedaudz mazāk strāvu, kad tas tiek pienācīgi dzesēts, tādēļ, ja karte tiks pienācīgi dzesēta ar iespaidīgu dzesēšanu, tad kartei būs arī mazās strāvas patēriņš, iespējams arī tāpēc tai ir divas 8pin PCI-E papildu barošanas pieslēgvietas, bet ne vairāk. Tāpat arī barošanas ķēdes elementus jāspēj būs pienācīgi atdzesēt, bet to jau redzēsim vēlāk, kad karte nebūs tikai prototips. Katrā ziņā, kad būs jaunas ziņas par to, kāda izskatīsies un kādas būs specifikācijas šai kartei, Dateks blogs Jums par to ziņos..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: