Jauni grafiskās kartes dzesētāji Dateks preču katalogā!

- - 3 Comments on Jauni grafiskās kartes dzesētāji Dateks preču katalogā!

Jau vakar blogā informējām lasītājus, ka Dateks preču katalogā parādījies grafiskās kartes dzesētājs Prolimatech MK-13. Šodien aprakstīsim nedaudz zemākas klases, taču ļoti labas veiktspējas un cenas attiecības grafiskās kartes dzesētājus – Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro un Scythe Setsugen

Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro ir sekotājs ļoti veiksmīgajam Arctic Cooling Accelero S1 Rev2 dzesētājam, kurš arī ir apzīmēts ar „Ieteicams” simboliku Dateks katalogā, un šo „Ieteicams” iegūst tikai produkti, kuri attaisno cena un veiktspēja attiecību, kā arī ir pierādījuši sevi kā labus un kvalitatīvus mūsu acīs.

Twin Turbo Pro

Twin Turbo Pro

Twin Turbo Pro dzesētāja pēda un četras siltumtrubas ir veidotas no vara, bet trīsdesmit piecas ribas no alumīnija. Dzesētāja ribas dzesē divi 92mm ventilatori, kuriem ir zems trokšņu līmenis, it sevišķi, ja tie nedarbojas uz maksimālajiem apgriezieniem, bet, piemēram, ir pieslēgti pie 7V sprieguma un griežas tikai nedaudz vairāk par pusi, no iespējamā apgriezienu daudzuma, taču tomēr nodrošina pienācīgu gaisa plūsmu.

Twin Turbo Pro veiktspēja

Twin Turbo Pro veiktspēja

Twin Turbo Pro piedāvā plašas savietošanas iespējas ar dažādām grafiskajām kartēm gan no Nvidia, gan ATI.

Twin Turbo Pro savietojamība

Twin Turbo Pro savietojamība

Scythe Setsugen piedāvā ļoti veiksmīgu dizainu gan vizuāli, gan veiktspējas ziņā, gan ērtuma ziņā, ka tas aizņem divus paplašinājuma karšu slotus. Vienīgais mīnuss ir tas, ka viena ventilatora dēļ, grafiskās kartes barošanas ķēdes daļa var netikt pienācīgi atdzesēta, tāpēc par to būs jāparūpējas ar nelielas izdomas un roku darba palīdzību.

Scythe Setsugen front

Scythe Setsugen front

Scythe Setsugen arī ir četras vara siltumtrubas un pēda, kā arī ribas ir veidotas no alumīnija, taču, atšķirībā no Twin Turbo Pro, šim ir 60 dzesētāja ribas, svars ir 360 grami. Dzesētājam ir 120mm ventilators, kura maksimālais apgriezienu skaits ir 2000rpm.

Scythe Setsugen back

Scythe Setsugen back

Pēc interneta plašumos pieejamajiem testiem, Scythe Setsugen ir veiktspējā spēcīgāks par Zalman VF-1000 dzesētāju. Tātad, ja Jūs meklējat dzesētāju, kurš aizņemtu tikai divas paplašinājuma slotu vietas un ir pienācīgi kluss, tad Scythe Setsugen būs ideāla izvēle.

Scythe Setsugen instaled

Scythe Setsugen instaled

Scythe Setsugen savietojamība

Scythe Setsugen savietojamība

Sīkāka informācija par Scythe Setsugen atrodama Scythe mājaslapā. Savukārt sīkāka informācija par Twin turbo atrodama Accelero mājaslapā. Abus dzesētājus iespējams iegādāties Dateks.lv Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro un Scythe Setsugen.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: