Prolimatech MK-13 grafiskās kartes dzesētājs

- - 1 Comment on Prolimatech MK-13 grafiskās kartes dzesētājs

Kompānija, kas izveidojusi slaveno Megahelms dzesētāju, kurš arī ir atrodams Dateks preču katalogā, piedāvā arī grafiskās kartes dzesētāju, kurš nu arī ir pieejams Dateks.lv Prolimatech MK-13 Multi-VGA Cooler

MK-13

MK-13

Dzesētāja sešas siltumtrubas un pēda ir veidoti no vara, ribas veidotas no alumīnija. Dzesētājs viscaur ir niķelēts, lai piedāvātu pieklājīgāku un iespaidīgāku vizuālo izskatu. Alumīnija ribas ir veidotas tā, lai virs tām varētu stiprināt divus 120mm ventilatorus, kas gan nav iekļauti dzesētāja komplektācijā, tāpat divus 120mm ventilatorus vēl var stiprināt dzesētāja sānos. Tādējādi tiek piedāvāta izvēle, kāda veida gaisa plūsmu Jūs vēlaties korpusā. Vai nu dzesēt ar tiešu gaisa plūsmu no lejas uz augšu, vai gaisa plūsmu no sāniem uz korpusa iekšpusi. Protams, var izvēlēties arī variantu, kad tiek izmantoti visi četri ventilatori maksimālai veiktspējai un virstaktēšanas izpriecām.

MK-13 Back

MK-13 Back

MK-13 top mount

MK-13 top mount

MK-13 side mount

MK-13 side mount

MK-13 Test Results

MK-13 Test Results

Dzesētājam ir plaša savietojamība ar dažādākajām grafiskajām kartēm, tai skaitā, Radeon HD5000/4000/3000 sērijas kartēm, GeForce GTX200/9000/8000 sērijas kartēm. Kompānija apgalvo, ka stiprinājuma mehānisma dizains būšot aktuāls arī jaunāku paaudžu grafiskajām kartēm.

Dzesētāja izmēri ir 205 x 99.87 x 43.5 mm, svars – 555 grami. Dzesētājs kopā ar diviem 120mm ventilatoriem, kuri stiprināti no lejas, aizņem kopā četras paplašinājuma slotu vietas.

Komplektācijā ir iekļauti arī dažādi atsevišķi radiatori, kuri paredzēti atsevišķu grafiskās kartes komponenšu dzesēšanai. Tāpat komplektācijā ir termopasta un ventilatoru stiprinājumi.

MK-13 komplektācija

MK-13 komplektācija

Sīkāk ar tehniskajiem parametriem iespējams iepazīties Prolimatech mājaslapā, bet iegādāties šo dzesētāju var Dateks.lv internetveikalā Prolimatech MK-13 Multi-VGA Cooler .

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: