Zotac izlaiž ātrākās GTX400 sērijas grafiskās kartes ar gaisa dzesēšanu

- - 2 Comments on Zotac izlaiž ātrākās GTX400 sērijas grafiskās kartes ar gaisa dzesēšanu

nvidia-logo-sbZotac International, viens no vadošajiem grafisko karšu, mini-PC, maza formfaktora sistēmu ražotājs, šodien iepazīstināja ar ātrākajām GTX400 sērijas kartēm, kuras tiek dzesētas ar gaisu – GeForce GTX 480 AMP! Edition un GTX 470 AMP! Edition.

Šo grafisko karšu uzlabojumi jau sākas pašā PCB, kas ir pilnībā pārstrādāts, lai spētu nodrošināt augstākas takts frekvences. Otra lieta, kas ir izmainīta, ir dzesētāji (Zalman VF3000N), kuri veidoti no vara siltumtrubām un pēdas, bet dzesētāja ribas veidotas no alumīnija, kuras dzesē divi 92mm ventilatori. Dzesētājs ar karti gan kopā aizņem trīs paplašinājuma slotu vietas, kas savā ziņā ir nevēlams kartes dizains, pie tam, viss karstums no GPU aiziet tieši korpusā, bet to var novērst ar labu korpusa dzesēšanu, kas gan radīs arī attiecīgi lielu troksni, kā arī par apkuri ziemā nebūs jāuztraucas.

GeForce GTX 480 AMP! Edition

GeForce GTX 480 AMP! Edition

Darbības frekvences abām kartēm ir paaugstinātas. GeForce GTX 480 AMP! Edition GPU frekvence ir 756MHz, 1512MHz šeideriem un 3800MHz atmiņai, kamēr GeForce GTX 470 AMP! Edition piedāvā 656MHz frekvenci GPU, 1312MHz šeideriem un 3402MHz atmiņai.

Protams, paliek visas tās pašas iespējas, kas ir parastajām GTX 400 sērijas kartēm kā, piemēram, DirectX 11, Shader Model 5.0, OpenGL 4.0, Nvidia Cuda un PhysX, Nvidia PureVideo HD.

Vairāk informācijas un specifikācijas Zotac mājaslapā..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: