Seagate piedāvā hibrīddisku Momentus XT

- - No Comments on Seagate piedāvā hibrīddisku Momentus XT

seagateSeagate nākuši klajā ar inovatīva dizaina hibrīda cieto disku, kurš paredzēts portatīvajiem datoriem – Momentus XT.

Iegādāties stacionārajam datoram cietos diskus nav nemaz grūti, izvēle ir plaša, un, atkarībā no vajadzības, varam izvēlēties, piemēram, SSD disks sistēmai un lielas ietilpības mehāniski cietie diski datiem.

momentus XT

momentus XT

Tā kā portatīvajiem datoriem pārsvarā ir tikai viena vieta paredzēta cietajam diskam, tad Seagate ir apvienojuši divas iekārtas vienā, tas ir, mehānisko cieto disku un SSD disku. Tātad, Momentus XT ir 2.5” formfaktora cietais disks, kurš ir pieejams 250GB, 320GB un 500GB ietilpībās. Apgriezienu skaits mehāniskajam diskam ir 7200rpm, tam ir arī plaša kešatmiņa – 32MB. Daļa, kas padara šo disku par hibrīdu, satur 4GB SLC NAND čipu, kas atrodas uz diska PCB.

momentus XT PCB

momentus XT PCB

Kā tad šis disks strādā? Seagate ir izstrādājuši īpašu algoritmu, ko nosaukuši par „Adaptive Memory Technology”, kura izvērtē lietotāja paradumus, kā, piemēram, Photoshop palaišanas failus, kuri nepieciešami ātrākai sāknēšanai, vai ko citu, tad tie tiek ievietoti integrētajā 4GB SSD atmiņā, kuras pieejas laiki ir ļoti ātri, un nav nepieciešams gaidīt, kamēr fails tiks atvērts no mehāniskā cietā diska. Tāpat datora sāknēšanas faili tiek ievietoti šajā atmiņā, e-pasta klientu faili, spēļu faili u.c.

Pēc pirmajiem testu rezultātiem, šis disks piedāvā ļoti labu veiktspēju, un piedāvā izcilu cena/veiktspēja attiecību.

Burst Speed

Burst Speed

Average Read

Average Read

Pieejas laiki

Pieejas laiki

Cena šim diskam ir attiecīgi par 250GB, 320GB un 500GB – 113, 132 un 156 dolāri..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: