Asus nāk klajā ar 4-way SLI adapteri “ROG Xpander”

- - No Comments on Asus nāk klajā ar 4-way SLI adapteri “ROG Xpander”

asus_logoKompānija Asus nākusi klajā ar inovatīva, interesanta, taču vienlaicīgi arī ļoti savāda dizaina paplašinājuma slotu adapteri, kurš tiek dēvēts par ROG Xpander un tas ir apgātādāts ar četriem PCI-E 2.0 X16 slotiem un diviem Nvidia nForce 200 čipiem, kuri katrs piedāvā divas x16 joslas PCI-E x16 slotiem, kas nodrošina četrus pilnu joslu slotus uz šīs adaptera plates.

Papildu barošana tiek ņemta no viena 6-pin PCI-E strāvas kabeļa un trim molex spraudņiem (ne visi var būt pat vajadzīgi). Katrs nForce 200 čips uz ROG Xpander, ideālā variantā, patērē līdz 12W un, saņemot papildu strāvu pa taisno no barošanas bloka, tam nevajag saņemt papildu strāvu no pašas pamatplates.

ROG Xpander

ROG Xpander

ROG Xpander

ROG Xpander

Šīs ierīces jēga ir tāda, ka Asus nepiešķīra Rampage III Extreme pamatplatei 4-way SLI atbalstu. Asus veica 4-way SLI testu ar četrām GTX480 grafiskajām kartēm 3DMark Vantage disciplīnā, kur savienojumā ar Core i7 980X @6GHz, sistēma ieguva 52422 punktus.

Jāpiebilst arī to, ka, izmantojot šo adapteri, pamatplati nebūs iespējams ievietot korpusā, jo grafiskās kartes atradīsies augstāk, kā tām jāatrodas, tāpēc vienīgais pielietojums šim adapterim ir uz testu galdiem vai pašu izgatavotā korpusā.

ROG Xpander

ROG Xpander

ROG Xpander

ROG Xpander

Par cenu pagaidām nekas nav zināms, bet ņemot vērā to, cik izmaksā divi nForce 200 čipi un 4-way SLI licence no Nvidia, šis adapteris nebūs lēts, jo šo komponenšu un licences cena jau sastāda gandrīz 100$. Pašā labākajā variantā cena varētu būt zem 200$, kas tomēr nav nebūt tik dārgi, ja salīdzina to, cik maksā citas 4-way SLI pamatplates kā, piemēram, GigaByte GA-X58A-UD9, kura maksā apmēram 700$, kamēr Rampage III Extreme maksā „tikai” 380$..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: