ASRock Sata 3 PCI-E adapteris

- - No Comments on ASRock Sata 3 PCI-E adapteris

ASRock Sata 3 karte piedāvā divas Sata 3 pieslēgvietas un vienu eSata 3 pieslēgvietu, kuras atbalsta 6Gb/s caurlaidspēju. Sata 3 kartes savienojums ar pamatplati ir ar PCI-Express x1 interfeisa starpniecību. Iegādāties šādu Sata 3 karti iespējams Dateks mājaslapā ASRock PCI-E to Sata 3 Adapter

Sata III card

Sata III card

Ražotājs gan rekomendē izmantot šo karti uz pamatplates, kurai būtu PCI-Express X1 2.0 versijas paplašinājuma slots, jo faktiski PCI-Express X1 pirmās paaudzes slots nespēj nodrošināt caurlaidību, lai izmantotu Sata 3 caurlaidspējas potenciālu. Šī karte ir bāzēta uz Marvell 88SE9123 Sata 3 kontroliera. Blakus Sata 3 pieslēgvietām atrodas LED indikatoru gaismas, kuras aktivizējas, kad tiek pievienota iekārta pie kādas no pieslēgvietām. Šī pati karte ir iekļauta arī ASRock P55 Deluxe pamatplates komplektācijā. Specifikācija un sīkāka informācija ASRock mājaslapā vai Dateks preču katalogā ASRock PCI-E to Sata 3 Adapter.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: