Asus G51J-3D portatīvais dators ar 3D Vision Dateks preču katalogā

- - No Comments on Asus G51J-3D portatīvais dators ar 3D Vision Dateks preču katalogā

asus_logoDateks preču katalogā nu ir atrodams Asus G51J-3D portatīvais dators, kurš piedāvā pilnībā izbaudīt 3D iespējas tiklīdz tas ir izpakots no kastes, jo komplektācijā tiek piedāvātas 3D Vision brilles, iespējām bagāta programmatūra un 3D Vision raidītājs. Šis ir pirmais portatīvais dators, kurš piedāvā Nvidia 3D Vision tehnoloģiju atbalstu.

Asus G51J-3D

Asus G51J-3D

G51J-3D galvenais trumpis ir 15.6” displejs ar 1366×768 punktu izšķirtspēju, kā arī ar LED aizmugures apgaismojumu, kuram atjaunošanās frekvence ir 120Hz. Tāpat G51J-3D ir apgādāts ar Nvidia GeForce GTX260M grafisko karti, Intel Core i7 720QM centrālo procesoru un 4GB DDR3 operatīvo atmiņu. Komponentes gan ir jaudīgas, taču geimeriem diez ko ar 15.6” HD izšķirtspējas displeju nepietiks. Kā arī Nvidia 3D Vision raidītājs nebūs pārāk portabla lieta, tāpēc 3D efekti „on the go” šajā gadījumā izpaliks.

Asus G51J-3D

Asus G51J-3D

Priecē gan plašais spēļu saraksts, kuras 3D Vision tehnoloģija pati pārveido, lai tās piedāvātu 3D efektu bez jebkādiem spēļu papildinājumiem.

Sīkāk iepazīties ar šo spēļu sarakstu iespējams šeit

Tumšajā dienas daļā (it sevišķi LAN pārtijos) lieti noderēs izgaismotie klaviatūras taustiņi. Pagaidām vēl ne bieži sastopama lieta, kura ir atrodama šajā portatīvajā datorā, ir Blue-Ray DVD combo iekārta.

Asus G51J-3D

Asus G51J-3D

Ja jau ir 3D attēls, tad nav aizmirsts arī par maksimāli reālistisku skaņas skanējumu, ko nodrošina EAX Advanced HD 4.0 tehnoloģija, kas piedāvā 3D surround skanējumu. Tāpat šī tehnoloģija pati izvērtē spēlē notiekošos apstākļus un rada attiecīgu visaptverošu 3D skanējumu, lai spēlēšana liktos vēl reālistiskāka.

Asus G51J-3D

Asus G51J-3D

Par G51J-3D plusiem var uzskatīt :

•    Tūlīt izpakotas iekārtas spēju izbaudīt 3D iespējas.
•    Augstas klases CPU un GPU

Pie mīnusiem var pieskaitīt :

•    Biezs un pasmags
•    Vidēja izmēra displejs ar zemu izšķirtspēju
•    3D spēļu saraksts nav nemaz tik garš

Dateks preču katalogā G51J-3D portatīvais dators ir pieejams par 1333Ls.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: