Asus oficiāli prezentē EEE Keyboard PC

- - No Comments on Asus oficiāli prezentē EEE Keyboard PC

asus_logoKopš pirmajām ziņām par šo Asus EEE Keyboard PC jau ir pagājis vairāk kā gads, taču nu šo gadžetu iespējams iepriekš pasūtīt internetā (precīzs pieejamības laiks gan vēl nav paziņots).

Asus EEE Keyboard PC ir veidots mājas izklaides vajadzībām, kā mazs un kompakts dators, kurš iestrādāts QWERTY klaviatūrā ar 5 collu displeju.

Vadoties pēc Asus izziņotajām specifikācijām, šis klaviatūras dators piedāvā Atom N270 centrālo procesoru, 1GB DDR2 atmiņu, kura atrodas uz Intel 945GSE čipseta pamatplates, un 16 vai 32GB SSD cieto disku (atkarībā no modeļa). Tāpat šim klaviatūras datoram ir iebūvēti divi skaļruņi, mikrofons, 802.11bgn WiFi, Gigabit LAN, Bluetooth un akumulators, kurš spēj nodrošināt 4 stundu darbības laiku.

EEE Keyboard PC

EEE Keyboard PC

Interesantākā iespēja šim klaviatūras datoram varētu būt tās 5 collu multi-touch skārienjūtīgais displejs ar 800 x 480 punktu izšķirtspēju, tāpat šai klaviatūrai ir HDMI izeja.

EEE Keyboard PC svars ir ap 1.1kg un to ir iespējams iepriekš pasūtīt internetā – amazon.com par 599.99$.

Ziņas avots – fudzilla.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: