Intel gatavo īpaši ātrus 25nm SSD

- - 1 Comment on Intel gatavo īpaši ātrus 25nm SSD

Intel nav izlaidis augstas veiktspējas SSD cietos diskus, kopš tika izlaisti X25-E, kuri, neskatoties uz salīdzinoši seno izcelsmi (tehnikas jomā, kur viss tik ātri attīstās), vēl jo projām 32GB un 64GB SSD ir viens no labākajiem variantiem, ko var iegūt par to naudu.

X25-E sērijā ietilpst augstākās klases SSD cietie diski, ar lasīšanas ātrumu 250 Mb/s un rakstīšanas ātrumu 170 Mb/s. Šobrīd tie ir vieni no ātrākajiem SSD diskiem tirgū.

Šīs sērijas SSD diski tika ražoti vecajā 50nm SLC procesā, bet tas tiks labots 2011. gada pirmajā ceturksnī. Jaunie SSD diski tiks saukti par „Lynodenville” un šajā sērijā būs trīs jauni diski.

25nm Intel SSD

25nm Intel SSD

Mazākais SSD disks būs ar 100GB ietilpību, vidējais būs ar 200GB ietilpību, savukārt lielākais tiks apgādāts ar 400GB lielu atmiņas ietilpību. Šie SSD diski būs balstīti uz 25nm augstākās klases MLC tehnoloģisko procesu, un paredz, ka būs sagaidāmi jauni, grandiozi lasīšanas/rakstīšanas ātrumi jaunajiem Intel SSD diskiem..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: