AsRock H55M pamatplate ar Turbo 50

- - 2 Comments on AsRock H55M pamatplate ar Turbo 50

AsRock ir pazīstams ar dažādām budžeta klases pamatplatēm, kā arī ar dažām augstākas klases pamatplatēm, taču būtiskākais ir tas, ka dažas no šīm platēm piedāvā lietotājiem vēl neredzētas iespējas, kā, piemēram, DDR2 un DDR RAM slotu esamība uz vienas plates, PCI-E un AGP slotu esamība uz vienas plates. Šīs pamatplates gan nav bijušas nekādu dižo virstaktēšanas iespēju un citu „bling” faktoru cienīgas, taču savas pamatfunkcijas tās pildīja un pilda vēl šodien kādam datorā. Protams, ir bijusi arī nelāga pieredze ar kādām vecākām platēm, taču pēdējā laikā AsRock piedāvā pietiekoši kvalitatīva splates par savu cenu.
Šoreiz pamatplašu ražotājs AsRock nācis klajā atkal ar jaunu, inovatīvu pamatplati – H55M, kura ir bāzēta uz Intel H55 čipseta un ir ar LGA1156 CPU ligzdu, tātad i7 / i5 / i3 un Pentium G procesoriem.

H55M

H55M

Kas ir tik īpašs šajā platē?
Uz H55M var izmantot LGA775 dzesētājus, kas ir ļoti noderīga lieta, jo, ja esat iegādājušies labu aftermarket dzesētāju Jūsu LGA775 platformai, tad pārejot uz LGA1156, Jums nevajadzēs domāt par jaunu dzesētāju.
Viena no vērtīgākajām iespējām, ko šī pamatplate piedāvā, un kas liksies pievilcīga vidusmēra lietotājiem, kuri prot ieiet BIOS’ā un nedaudz ar to apieties, ir Turbo 50 funkcija. Vienkārši to ieslēdzot, pamatplate pati virstaktē gan CPU, gan RAM, gan IGP, kā arī pielāgo spriegumus.
Ar Intel Core i3 530 procesors var tikt virstaktēts šādi līdz 4GHz frekvencei, IGP frekvence uz 867MHz (no 733MHz), bet RAM uz 1456MHz frekvenci no 1333MHz.
3DMark 06 veiktspējas testā, pateicoties Turbo 50, rezultāts paaugstinājās par 50%, vienkārši veicot šo vienu darbību BIOS’ā.
Jāpiezīmē, ka AsRock H55M Pro pamatplatei, atjaunojot BIOS uz jaunāku, tiek pievienota papildu iespēja – Turbo 100, kas virstaktē Pentium G6950 procesoru līdz pat 4.2GHz atzīmei, tādējādi dodot atsevišķās aplikācijās pat 100% veiktspējas pieaugumu.
Tātad AsRock H55M pamatplates plusi :

•    Vienkārša virstaktēšana
•    Daudz tvīku opciju
•    Lieliska veiktspēja
•    HDMI
•    7.1
•    X-Fi savietojama

Ja Jūs meklējat ne dārgu plati LGA1156 platformai, kura piedāvātu plašas BIOS/ Multimediju iespējas, tad šī pamatplate būs labs risinājums un to var atrast tepat, Dateks preču katalogā par 60Ls..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: