Top 10 IT tehnoloģijas “for the win”

- - 13 Comments on Top 10 IT tehnoloģijas “for the win”

Lai atslābinātu publiku no sašutuma, kas sakrājies pret manu akciju iepriekšējā rakstā nogalināt flopi un PS/2, nolēmu sastādīt sarakstu ar labām lietām, kuras vajag, der, noteikti, katrā ziņā, bez šaubām un tamlīdzīgi būtu jāatbalsta un jāturpina IT sfērā kamēr tās pārņem un izspiež visu veco un jau riebīgo flopi un bumbiņpeļu masu. Tātad:

  1. Optisko interneta pieslēgumu visiem un katram.
  2. LED – visur, kur vajag kaut ko izgaismot, un it īpaši monitoru ekrānus no otras puses, liekam LED un par pārējo aizmirstam. Jo tas taupa enerģiju, ilgi kalpo, spoži spīd, vienmērīgi izgaismo un visādi citādi priecē. LED for the win.
  3. Display port – tas pats, tas pats.  Pasaulei ir nepieciešams lēts, kompakts, vispusīgs un vienots standarts kā pieslēgt displeju pie signāla (digitāli, protams)
  4. Lāzera peles – metam bumbiņas, optiskās diodes un pārējo visu pie malas, liekam lāzeru.
  5. SSD – pēdējais laiks mest lejā cenas, ražot masveidā un ātrus SSD. HDD lai paliek arhīviem un citām lietām.
  6. Blueray – lai gan neesmu Sony impērijas piekritējs, zinu, ka šāda vai tāda diodīte neko atšķirīgi ražošanā nemaksā. Laiks mest cenas zemē, reader lai krīt zem 30 LVL par vienību, writer zem 70 LVL un būs ok. (Matricām cenu 5 LVL par gab. iesākumam)
  7. 3D brilles un 120Hz monitorus – aiziet jaunā dimensijā, cenas krīt, tehnoloģija strauji ienāk tirgū, 3D ēra nav aiz kalniem.
  8. EFI bios, OpenBios, CoreBoot ar skriptējamiem parametriem un glabāšanu kur pagadās. Laiks atkratīties no vecajiem labajiem AMI, Phoenix u.c. dinozauriem. Ilgi solīts – kur ir?
  9. Kārtīgs “GPU on CPU Die” risinājums – pirmie Intel iGPU pagaidām ir fufelis. Laiks parādīt kārtīgu “performance” ar integrētu grafiku, kā arī no Nvidia un pārējiem gaidu kārtīgu OS computing power no viņu GPU puses. Ideālā variantā GPU varētu nosēsties blakus CPU papildus LGA ligzdā un būtu maināms, tomēr lietojot kopēju dzesi, barošanu un RAM ar CPU.
  10. Windows 8 – Ņemot vērā to, ka Win7 ir tā pati Vista citā kulītē, solījumi par jaunu failu sistēmu, uzlabotu veiktspēju utt. palikuši, kā vienmēr, tikai solījumi.

.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: