Vērtīgākie komentāri 01 – CROW: kurš ir topošais dead end 1366, vai 1156

- - 20 Comments on Vērtīgākie komentāri 01 – CROW: kurš ir topošais dead end 1366, vai 1156

From Crow:  “Nedomāju, ka kāda no viņām atmirs. 1156 – office/consumer, 1366 – gaming/performance. Divi dažādi tipi; nesavietojami, jo Intel gribās naudu (a kam negribās?)

1156 der visam, izņemot high-end spēlīšu trenkāšanu (SLI/CF). Jo ir tikai 16 PCIE lānes(*), dual-channel atmiņa un it kā švakāka atmiņas caurlaidība (kontrolieris ir tieši procesorā). Bet pagaidām 1156 ir energoefektīvāki (zaļāki, kā smejies) un teorētiski mazāk cepinās.

1366 – triple-channel atmiņa caur QPI (ļoti kruti, značit), Tri-SLI nav būtiska problēma (quad gan laikam būs…8x*4) utt. utjpr. Vairumam 1366 nav pa kabatai, bet toties ir zvērs. Jā, Asus (pats nepāries), bet atbalstīs jaunos 32nm seškodolniekus (un varbūt arī vairāk, ja tādi taps ražoti).

Ja tu jau tagad gaidi seškodolnieku un vispār gribās stiepties līdz pašiem griestiem – tev jāņem 1366. Jo priekš 1156 upgreidu nebūs.

* ja var būt latensiji, tad ir arī lānes :D

Paskaidrojums: Šis raksts ir izrāvums no diskusijas šajos blog.dateks.lv komentāros par to, kādu plati pirkt, lai “neiebrauktu auzās” ar vēlākiem uzlabojumiem (to neiespējamību) Intel jaunāko LGA dilemmā. Vēlējos uzraksīt atsevišķu rakstu par šo tēmu, bet šis komentārs šķita tik izsmeļošs, ka nolēmu nopublicēt 🙂

latensiji – latency (translit. angl.)
lānes – lanes (translit. angl.)
.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: