Svaigs pievedums pēc jaungada postošā tukšuma :)

- - 17 Comments on Svaigs pievedums pēc jaungada postošā tukšuma :)

Prieks par Cruical atmiņām, kuras atkal pilnā sastāvā atrodamas Dateks katalogā. Ir dabonamas sarkanas, zaļas, zilas un visas jaunās ar LEDiem, kas priecēs nogurušā geimera aci, kad tas, kļūdas pēc par fragu kļūdams  iekš Counter strike, un atkal gaidot savu kārtu respawnot uz mirkli relaksēs redzes nervus veroties caur datora korpusa SideWindow uz jautri spīguļojošām, patiesi relaksējošām RAM moduļu gaismiņām. Pērc tūlīt!

Otrs patīkamais jaunums ir WesternDigital mainstream cieto disku sortimenta pieaugums. Nu varat izvēlēties no GreenPowered ekonomiskajiem diskiem ar milzu apjomiem, vai arī ieguldīt kādā ātrākā WD Caviar Black modelī, jāpērk kamēr ir, jo jauns deficīta vilnis nav aiz kalniem. Jācer, ka uz īsu brīdi.

Priekš izredzētajiem varam piedāvāt HD5970 OC, kas klusi uzradās vājāko, (un stipri racionālāko) karšu vidū.

Parādījušies dažādi jauni Athlon II sērijas procesori – X2 255 tad X3 440 un vēl X4 635 Tik pat klusām, kā superkarte, Intel CPU rindiņā iebrida pagaidām nesaprotami pārcenotais i5-670

P.S. Un vēl – sēžam un gaidam, kad ieradīsies CoolerMaster krava ar jauniem HAF korpusiem, priekš tiem, kas uzskata – size matters!.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: