Intel Core i3 jau pārdošanā!

- - 9 Comments on Intel Core i3 jau pārdošanā!

Core i3 ir pirmie Intel centrālie procesori ar integrētu grafisko procesoru (IGP), kuri atrodas vidējā tirgus cenu segmentā.
Core i3 pieder Nehalem procesoru mikroarhitektūrai un to kodoli veidoti 32nm tehnoloģiskajā procesā, kamēr atmiņas kontrolieris un integrētais grafiskais kodols – 45nm tehnoloģiskajā procesā. Šie procesori piedāvā divus kodolus, atbalsta HyperThreading (HT), tādējādi ieslēdzot četrus virtuālos kodolus. Katram kodolam ir 256KB L2 kešatmiņa, 4MB L3 kešatmiņu dala abi kodoli.

Intel Core i3

Intel Core i3

Intel Core i3 ir savietojami ar LGA 1156 procesoru ligzdu, taču ja vēlaties izmantot tajā esošo IGP, tad būs nepieciešama pamatplate ar H55/ 57 čipsetu, kura atbalsta Intel FDI (Flexible Display Interface).
Šobrīd veikalā ir pieejams Intel Core i3 530 CPU, kura takts frekvence ir 2.93GHz, 4MB L3 kešatmiņa, tā TDP ir 73W un IGP frekvence 733MHz.
Core i3 procesori būs labs risinājums jaudīgākiem vidējās klases datoriem, kuriem nevajag spēcīgu videokarti, ja izmantojat H55/ 57 pamatplates, taču tai pat laikā tie būs pienācīgi jaudīgi, lai strādātu kopā arī ar spēcīgām grafiskajām kartēm..

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: