Windows 7 ir klāt!

- - 17 Comments on Windows 7 ir klāt!

Ir pagājuši nepilni trīs gadi kopš Microsoft Windows Vista Retail versijas oficiālā izlaišanas datuma, kas bija 30. janvārī 2007. gadā, un nemanot pienācis jaunā Windows 7 laiks. Beta versijas Windows 7 jau bija pieejamas krietnu laiku atpakaļ, kā arī, ražotājiem izstrādātās, jeb RTM versijas iznāca šā gada 22. jūlijā. Šodien ar lepnumu varam paziņot, ka Windows 7 OEM versijas (paredzētas tikai pārdošanai kopā ar jaunu datoru) ir pieejamas arī iegādājoties Dateks.lv piedāvātos datorkomplektus. Retail versijas, kuras varēs iegātāties atsevišķi, bez jauna datora, pagaidām nav pieejams. To oficiālais izlaišanas datums ir 22. oktobris.

Patīkama ziņa ir arī fakts, ka Microsoft piedāvās atjaunināt Windows Vista uz Windows 7 bez maksas. Šāda iespēja būs visiem, kas iegādājušies datoru, ar uzinstalētu Windows Vista, laikposmā no 2009. gada 26. jūnija līdz 2010. gada 31. janvārim. Sīkāku infomāciju par šīs atjaunināšanas nosacījumiem varat lasīt šeit.

win7

Ja vēlaties datorā darbināt sistēmu Windows 7, nepieciešams:

  • 1 gigaherca (GHz) vai ātrāks 32 bitu (x86) procesors vai 64 bitu (x64) procesors
  • 1 gigabaita (GB) RAM (32 bitu) vai 2 GB RAM (64 bitu)
  • 16 GB (32 bitu) vai 20 GB (64 bitu) brīvas vietas cietajā diskā
  • DirectX 9 grafikas ierīce ar WDDM 1.0 vai jaunāku draiveri

Lai uzzinātu vairāk par Windows 7 iespējām, iesakām doties uz Latvijas Windows 7 mājaslapu, kur informācija pieejama gan latviešu, gan krievu valodā vai arī uz oficiālo Microsoft mājaslapu.

290px-Windows_7

Sīkākus aprakstus un videomateriālus par Windows7 darbības atrumu, grafiskās vides izskatu, ērtību un pārējām izmaiņām no iepriekšējām Windows versijām varat apskatīt šajās vietnēs:

.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: