Star Wars™ Outlaws – spēle, ko vislabāk izbaudīt uz GeForce RTX 40. sērijas videokartes kopā ar NVIDIA DLSS 3.5, Ray Tracing un Reflex tehnoloģijām

- - No Comments on Star Wars™ Outlaws – spēle, ko vislabāk izbaudīt uz GeForce RTX 40. sērijas videokartes kopā ar NVIDIA DLSS 3.5, Ray Tracing un Reflex tehnoloģijām

Kļūsti par galaktikas vismeklētāko noziedznieku spēlē “Star Wars™ Outlaws”, uzņemoties bīstamas un bagātīgi atalgotas misijas. Izbaudi ikoniskās Zvaigžņu karu planētas, kas atdzīvojas, pateicoties NVIDIA DLSS 3.5 mākslīgā intelekta uzlabotajai grafikai. Izmantojot jaudīgo GeForce RTX 40. sērijas videokarti, piedzīvo nepārspējamu spēles kvalitāti. Gūsti priekšrocības aizraujošās sadursmēs ar Impēriju, izmantojot NVIDIA Reflex tehnoloģiju, kas nodrošina neticami ātru reakcijas laiku.

Galaktiskajai impērijai nemitīgi cenšoties pilnībā sakaut nemiernieku aliansi, noziedzīgā pasaule ir uzplaukusi. Spēlētāji varēs iejusties viltīgās blēdes Kejas Vesas un viņas uzticamā biedra Niksa ādā, mēginot paveikt vienu no lielākajām laupīšanām, kādu Ārējā loka teritorija jebkad ir piedzīvojusi. Spēlētāji pievienosies Kejai un Niksam, kad viņi cīnīsies, zags un pārspēs galaktikas noziedzīgos sindikātus un kļūs par galaktikas visvairāk meklētajiem noziedzniekiem.

Star Wars™ Outlaws spēle ieguvusi neskaitāmus RTX tehnoloģijas labumus

“Star Wars™ Outlaws” ir veidota, izmantojot Massive Entertainment iespaidīgo Snowdrop dzinēju. Tas ļauj izstrādātājiem radīt ārkārtīgi detalizētu Zvaigžņu karu atvērto pasauli ar precīzi atveidotiem kosmosa kuģiem un pazīstamām vietām, kā arī apbrīnojamām jaunām pasaulēm, kuras spēlētāji var apmeklēt un izpētīt.

“Star Wars™ Outlaws” PC versija papildināta ar NVIDIA RTX Dynamic Illumination (RTXDI) tehnoloģiju. Tā uzlabo spēles staru izsekošanas (Ray Tracing) atspulgus, ēnas un globālo apgaismojumu, paceļot vizuālo kvalitāti jaunā līmenī.

RTXDI nosaka svarīgākos gaismas avotus “Star Wars™ Outlaws” spēlē, lai radītu fiziski precīzas staru izsekošanas ēnas. Veiktspēja saglabājas augsta, pateicoties RTXDI inovatīvajai uzbūvei. Turklāt GeForce RTX 40. sērijas videokartēs staru izsekošana kļūst vēl ātrāka, izmantojot 4. paaudzes īpaši ātros Ray Tracing kodolus.

Lai nodrošinātu, ka staru izsekošanas efekti izskatās lieliski un darbojas īpaši ātri augstākajās izšķirtspējās, “Star Wars™ Outlaws” izmanto arī NVIDIA DLSS 3.5 ar staru rekonstrukciju (Ray Reconstruction).

Šis uzlabotais, ar mākslīgo intelektu darbināmais neironu renderētājs uzlabo staru izsekošanas attēlu kvalitāti visām GeForce RTX videokartēm. Tas aizstāj manuāli pielāgotus trokšņu mazinātājus ar NVIDIA superdatoros apmācītu mākslīgā intelekta tīklu, kas ģenerē augstas kvalitātes pikseļus starp izlases stariem.

Darbojoties kopā ar DLSS Super Resolution un DLSS Frame Generation, staru rekonstrukcija (Ray Reconstruction) maksimāli uzlabo attēla kvalitāti un veiktspēju visās GeForce RTX videokartēs, nodrošinot vislabāko pieredzi spēlēs ar staru izsekošanu.

Maksimālais kadru ātrums dažādās izšķirtspējās ir patiesi iespaidīgs

Pateicoties nozarē vadošajām mākslīgā intelekta iespējām, DLSS 3.5 ļauj spēlēt Star Wars™ Outlaws 4K kvalitātē ar vairāk nekā 60 FPS uz GeForce RTX 4070 SUPER un ar vēl lielāku ātrumu uz GeForce RTX 4070 Ti SUPER un GeForce RTX 4080 SUPER. Ar GeForce RTX 4090, pasaulē ātrāko patērētājiem pieejamo videokarti, datorspēlētāji gūst absolūti labāko pieredzi, darbojoties ar gandrīz 100 FPS, kad katrai opcijai ir iestatīts pats augstākais līmenis.

DLSS 3.5 tehnoloģija 2560×1440 izšķirtspējā vidēji 2,9 reizes palielina kadru skaitu, ļaujot GeForce RTX 4070 pārsniegt 80 FPS. GeForce RTX 4070 Ti SUPER pārsniedz 90 FPS, GeForce RTX 4080 SUPER pārsniedz 110 FPS, bet GeForce RTX 4090 īpašnieki spēlēs Star Wars™ Outlaws ar vairāk nekā 150 FPS.

1920×1080 izšķirtspējā 2,5x vidējais DLSS 3.5 palielinājums ļauj lielākajai daļai lietotāju izbaudīt Star Wars™ Outlaws ar vairāk nekā 60 FPS, kadru uzņemšanas ātrums strauji pieaug, pārsniedzot 100 FPS, tad 120 un 144, līdz GeForce RTX 4090 sasniedz 170 FPS.

NVIDIA Reflex papildus samazina aizkaves laiku

Turklāt GeForce videokaršu īpašnieki var aktivizēt NVIDIA Reflex spēlē Star Wars™ Outlaws. Šī spēli mainošā tehnoloģija samazina aizkaves laiku GeForce videokartēs un portatīvajos datoros, sniedzot konkurences priekšrocības vairāku spēlētāju spēlēs un padarot viena spēlētāja spēles atsaucīgākas un patīkamākas.

Star Wars™ Outlaws spēlē, ar dažiem klikšķiem aktivizējot Reflex, aizkaves laiks samazinās līdz pat 31%, vēl vairāk uzlabojot GeForce īpašnieku datorspēles pieredzi.

Kopš debijas 2020. gada septembrī NVIDIA Reflex ir samazinājusi aizkaves laiku vairāk nekā 100 spēlēs, un vairāk nekā 90% spēlētāju GeForce videokartēm ir aktivizējuši Reflex funkciju. No 10 populārākajām konkurētspējīgajām šaušanas spēlēm Reflex atbalsts ir pieejams deviņās. Tikai 2023. gadā vien GeForce spēlētāji ir nospēlējuši vairāk nekā 10 miljardus stundu savās iecienītākajās datorspēlēs ar uzlabotu reakcijas laiku, pateicoties Reflex inovatīvajai sistēmas latentuma samazināšanas tehnoloģijai.

“Star Wars Outlaws” – izpēti Zvaigžņu karu galaktiku un dodies piedzīvojumos

Bet kāds tad ir jaunākās Zvaigžnu karu spēles sižets?

“Star Wars Outlaws”, ko izstrādā Massive Entertainment, piedāvās spēlētājiem līdz šim nepieredzētu iespēju izpētīt Zvaigžņu karu galaktiku. Spēles oriģinālais sižets risinās starp filmām “Zvaigžņu kari: Impērijas prettrieciens” un “Zvaigžņu kari: Džedaju atgriešanās”. Laikā, kad Galaktiskā impērija cenšas galīgi sakaut dumpinieku aliansi, noziedzīgā pasaule piedzīvo uzplaukumu.

Spēlētāji iejutīsies viltīgās blēdes Kejas Vesas ādā, kurai līdzās būs uzticamais pavadonis Nikss. Kopā viņi centīsies paveikt vērienīgāko laupīšanu Ārējā loka vēsturē. Tiecoties pēc jaunas dzīves, Keja un Nikss iesaistīsies cīņās, zādzībās un viltībās, mēģinot pārspēt galaktikas noziedzīgos sindikātus un kļūstot par visvairāk meklētajiem noziedzniekiem visā galaktikā.

Keja un Nikss spēj izmantot jebkuru situāciju savā labā – slēpties un izmantot dažādas ierīces, lai gūtu pārsvaru, izmantot Niksu ienaidnieku uzmanības novēršanai, vai iesaistīties blasteru kaujās saspringtos brīžos. Lai īstenotu galveno laupīšanas plānu, viņi apvienosies ar citiem noziedzniekiem, tostarp kaujās rūdīto droīdu ND-5. Zogot vērtīgas preces, iefiltrējoties slepenos objektos un pārspējot pretiniekus, viņiem būs rūpīgi jāizvērtē savu lēmumu sekas, jo katra rīcība ietekmēs Kejas mainīgo reputāciju dažādo sindikātu acīs.

Star Wars™ Outlaws Game Ready draiveri

GeForce Game Ready draiveri nodrošina vislabāko katras spēles pieredzi. Tie ir precīzi izstrādāti sadarbībā ar izstrādātājiem un plaši testēti uz tūkstošiem aparatūras konfigurāciju, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju un uzticamību. Game Ready draiveri ļauj arī optimizēt spēļu iestatījumus ar vienu klikšķi GeForce Experience un NVIDIA aplikācijas beta versijā, kā arī sniedz jums iespēju izmantot jaunākās NVIDIA tehnoloģijas. Star Wars™ Outlaws Game Ready draiveri ir pieejami lejupielādei un instalēšanai šeit.

Saņem “Star Wars™ Outlaws” bez maksas, pērkot kādu no GeForce RTX 40. sērijas videokartēm Dateks.lv internetveikalā!

Sadarbībā ar NVIDIA, Ubisoft, Massive Entertainment un Lucasfilm Games, Dateks.lv internetveikals šobrīd piedāvā Star Wars™ Outlaws GeForce RTX 40. sērijas komplektu, kas būs pieejams līdz 19. septembrim. Pircēji, kas iegādāsies  GeForce RTX 4090, 4080 SUPER, 4080, 4080, 4070 Ti SUPER, 4070 Ti, 4070 SUPER un 4070 videokartes un galddatorus, kā arī portatīvos datorus ar GeForce RTX 4090 Laptop GPU, RTX 4080 Laptop GPU vai RTX 4070 Laptop GPU, saņems standarta spēles digitālo versiju 69,99 USD vērtībā, lai varētu spēlēt šo spēli jau no 30. augusta.

Ekskluzīvs Star Wars™ Outlaws bonuss

Papildus tam, iegādājoties Star Wars™ Outlaws GeForce RTX 40. sērijas komplektu, saņemsiet arī ekskluzīvu bonusu no GeForce – Forest Commando varoņa komplektu. Šis komplekts dod Kejai un Niksam pilnu maskēšanās ekipējumu, kas ir ideāli piemērots misijām lietusmežu planētās. Aprīkojiet Keju ar biksēm, Bantha ādas jostu ar visiem nepieciešamajiem stiprinājumiem, ērtu un slēptu pončo, kas pasargās no lietus džungļos, un kapuci, kas lieliski noder galvas aizsardzībai biezoknī. Un Niksu padariet vēl jaukāku ar atbilstošu kapuci!

Dalīties ar rakstu: