Philips prezentē izliektu 27″ monitoru Evnia 27M2C5200W ar 280 Hz atsvaidzi datorspēļu cienītājiem

- - No Comments on Philips prezentē izliektu 27″ monitoru Evnia 27M2C5200W ar 280 Hz atsvaidzi datorspēļu cienītājiem

Philips Evnia 27M2C5200W monitors saņēmis izliektu 27″ Fast VA LCD paneli ar 1920x1080px FullHD izšķirtspēju, 280 Hz atsvaidzi un zibens ātru 0,3 ms MPRT. Ņemot vērā šos parametrus, jaunais Philips monitors noteikti būs jaudīgs palīgs spēļu pasaulē.

Galvenās funkcijas

  • Fast VA panelis piedzīvojumiem bagātai spēlei, augsts kontrasts un dzīvīgas krāsas
  • FHD izšķirtspēja dzidruma un ātras kadru maiņas nodrošināšanai
  • 280 Hz atsvaidze pilnīgi netraucētām kustībām
  • HDR10 krāsu un nianšu izcelšanai
  • Ergonomisks, augstumā regulējams statīvs optimālam komfortam

Jaunajam monitoram ir 1500R izliekums

Daudz noderīgu funkciju datorspēļu entuziastiem

Strauja ritma datorspēlēm izstrādātais Philips Evnia 27M2C5200W piedāvā funkcijas, kas ļauj lietotājiem maksimāli izbaudīt piedzīvojumu spēles. Fast VA panelis nodrošina četras reizes lielāku ātrumu nekā tradicionālais VA panelis, garantējot precīzus attēlus pat lielā ātrumā, savukārt 0,3 ms MPRT reakcijas laiks nodrošina netraucētu spēli bez aizturēm un izplūdušām kustībām. Tomēr tas vēl nav viss – 280 Hz atsvaidze nozīmē, ka pat ātrākās kadru maiņas tiek atveidotas ar nevainojamu precizitāti. Savukārt zemā ievades aizkave nodrošina, ka katrs klikšķis un darbība atspoguļosies monitorā, kas ir patiesa priekšrocība ātra tempa spēlēs. SmartImage spēļu režīms ļauj spēlētājiem pielāgot monitora režīmu katram spēles tipam, savukārt Smart Crosshair funkcija garantē precīzāku tēmēšanu šaušanas spēlēs.

Philips Evnia 27M2C5200W ir kvalitatīvs izliekts budžeta gaming monitors

Brīnišķīgi attēli un precīzs krāsu atveidojums

Līdzās spēli uzlabojošajām funkcijām Philips Evnia 27M2C5200W nekaitēs acīm. Tā 27″ izliektajam ekrānam ir 16:9 1920 x 1080 Full HD izšķirtspēja reālistiski skaistiem attēliem. HDR10 atbalsts papildina monitora veiktspēju, piedāvājot nevainojamu spilgtumu, kontrastu un krāsas, ļaujot lietotājiem baudīt augstu attēla kvalitāti neatkarīgi no tā, vai viņi spēlē spēles, skatās filmas vai rediģē fotogrāfijas.

Optimāls komforts un pārstrādāti materiāli

Neviens spēlētājs nekad nespēlē tikai vienu spēli, tāpēc, Philips Evnia 27M2C5200W nodrošinās optimālu komfortu visu laiku. Ekrāns ir noliecams, pagriežams un pielāgojams augstumā atbilstoši lietotāja vajadzībām, savukārt tādas funkcijas kā LowBlue režīms un Flicker-Free tehnoloģija samazina negatīvo ietekmi uz acīm. Tāpat monitors izstrādāts, ņemot vērā vides apsvērumus – iepakojums izgatavots no 100 % pārstrādātiem materiāliem, tā korpuss nesatur dzīvsudrabu un PVC/BFR, un tas atbilst vairākiem vides un enerģijas standartiem, tostarp RoHS, CB, TUV/ISO9241-307, CE Mark un FCC.

Monitoram ir ergonomiska, regulējama kāja un gaumīgs dizains

Cenas un pieejamība

Philips Evnia 27M2C5200W monitors būs pieejams iegādei no 2024. gada jūlija par ražotāja  ieteikto mazumtirdzniecības cenu 229 €. Pilnu Evnia monitoru klāstu variet apskatīt ražotāja mājaslapā, savukār Dateks.lv internetveikalā pieejami daudz un dažādi Philips izliekto monitoru modeļi.

Dalīties ar rakstu: