Arctic Cooling nāk klajā ar Freezer 13 dzesētāju!

- - No Comments on Arctic Cooling nāk klajā ar Freezer 13 dzesētāju!

Arctic Cooling piedāvā jaunu centrālā procesora dzesētāju – Freezer 13, kurš ir bāzēts uz atjaunota Freezer 7 Pro Rev. 2 dizaina. Tādējādi nodrošinot zemu trokšņa līmeni un pienācīgu dzesēšanas efektivitāti, kas apmierinās arī datortehnikas entuziastu vēlmes!

Freezer 13 maksimālā dzesēšanas efektivitāte ir 200W, pie tam, savietojamība ar Intel un AMD ligzdām ir plaša, kas pacels virstaktēšanas potenciālu jaunā līmenī!

Dzesētājs piedāvā U formas izliekumu siltumtrubām, 45 dzesētāja ribas, kam ir attiecīgs izliekums, lai spētu efektīvāk atdot siltumu. Katrā ziņā, iegādājoties Freezer 13 dzesētāju, nebūs jāuztraucas par augstākās klases procesora dzesēšanas problēmām, piemēram, Intel i7.

Freezer 13 ir apgādāts ar 92mm ventilatoru, kura griešanās diapazons ir no 600 – 2000 rpm. Freezer 13 svars = 695 grami! Dzesētājs ienāks tirgū ar cenu ~35 dolāri, piedāvājot arī 6 gadus ražotāja garantiju!

Ziņas avots – TechPowerUp!

Ar šobrīd pieejamo Arctic Cooling dzesētāju klāstu, varat iepazīties šeit – dzesētāji Arctic Cooling

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: