Libretto W100 ultramobilais dators Dateks.lv

- - No Comments on Libretto W100 ultramobilais dators Dateks.lv

Toshiba Libretto W100 ir ultramobilās klases dators, kurš izceļas ar to, ka tam ir divi 7” skārienjūtīgi ekrāni. Fizisku tastatūru šajā iekārtā neatrast, bet tās vietā var izmantot vienu no ekrāniem kā pilnu QWERTY tastatūru. Kad Toshiba palika 25 gadu jubileja, kompānija jau izziņoja par šo Libretto W100 ultramobilo datoru, taču nu tas ir pieejams arī tepat, Dateks.lv – Toshiba Libretto W100

Ekrānu izšķirtspējas ir vienādas – 1024 x 600 pikseļi, tiem ir LED aizmugures apgaismojums. Uz katra no ekrāniem Jūs varat darbināt atsevišķas aplikācijas, izmantot drag n drop iespēju un pārvilkt ikonas, failus no vienas darba virsmas uz otru!

Libretto W100

Libretto W100 ir apgādāts ar Pentium saimes procesoru – U5400, kura takts frekvence ir 1.2GHz, tam ir divi fiziski kodoli un integrēts grafiskais procesors. Par datu glabāšanu atbild 62GB SSD disks, bet operētājsistēmai strādāt pietiekoši gludi palīdzēs 2GB DDR3 800MHz operatīvā atmiņa.

Prieks ir par operētājsistēmas izvēli – Windows 7 Home Premium. Kāpēc prieks? – Jo nebūs jāuztraucas par to, ka nedarbotos kādas Jūsu ierastās aplikācijas, ko Jūs izmantojat uz stacionārā datora, jo, piemēram, ja būtu Android operētājsistēma, tad, iespējams, nedarbotos kāda Jums kārota aplikācija.

Libretto W100

Libretto W100

Manuprāt, produkts ir ļoti inovatīvs, tam ir savs pielietojums, tas ir arī pietiekoši komfortabls. Baterijas laiks ar komplektācijā esošo 8 šūnu akumulatoru arī ir pienācīgs, taču cena pamatīgi padara šo produktu nepievilcīgu. Katrā ziņā, ja Jums ir iepaticies šis ultramobilais dators un, Jūsuprāt, šāda iekārta Jums ir nepieciešama, tad to varat iegādāties Dateks.lv – Toshiba Libretto W100

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: