AOC izziņo divus e-sportam paredzētus AGON PRO monitorus ar nepārspējamu 540 Hz atsvaidzi

- - No Comments on AOC izziņo divus e-sportam paredzētus AGON PRO monitorus ar nepārspējamu 540 Hz atsvaidzi

Viens no pasaulē vadošajiem spēļu monitoru zīmoliem AGON by AOC iepazīstinājis ar diviem jauniem modeļiem, kas paredzēti e-sportistu konkurētspējas uzlabošanai un jaunu mērķu sasniegšanai. AGON PRO AG246FK un AG256FS monitori piedāvā nepārspējami ātru atsvaidzi un izcilu attēlu kvalitāti profesionāliem un aizrautīgiem e-sporta atlētiem.

AG246FK – iespaidīgs ātrums un 540 Hz atsvaidze

AGON PRO AG246FK ir jaunākās paaudzes 24,1 collu FHD Ultra-Fast TN e-sporta monitors ar iespaidīgu 540 Hz atsvaidzi – augstāko tirgū pieejamo rādītāju. Šis ātrums nodrošinās pilnīgi netraucētu spēlēšanu un minimālu kustību izplūšanu, garantējot e-sporta profesionāļiem nepieciešamo konkurences priekšrocību. Ar 540 Hz atsvaidzes intensitāti un vien 1,85 ms laiku starp atsevišķu kadru maiņu, kā arī pikseļu maiņas laiku līdz 0,5 ms GtG monitors ļauj spēlētājiem reaģēt ātrāk nekā jebkad. AG246F aprīkots ar plašu krāsu gammu – 99,6 % sRGB un 94,7 % DCI-P3 pārklājumu, kā arī DisplayHDR 400. Tas nodrošina pārsteidzošus attēlus un atbilstošu veiktspēju.

Nikola Kovačs (“NiKo”), spēlējot uz AGON PRO monitora

Pieredzējušais Counter-Strike G2 e-sportists Nikola Kovačs (Nikola Kovač), kas pazīstams kā “NiKo”, dalās savā pieredzē: “Spēlējot Counter-Strike augstākajā līmenī tik ilgi, cik to esmu darījis es, novērtēju katru sīkāko priekšrocību, ko iespējams saņemt, un 540 Hz līdzās 1,85 ms kadru maiņai un 0,5 ms GtG šķiet patiešām aizraujoši.”

AG256FS – ātruma un krāsu līdzsvars ar 390 Hz atsvaidzi

AGON PRO AG256FS modelis piedāvā 24,5 collu FHD Fast IPS paneli apvienojumā ar 390 Hz atsvaidzi un lielisku krāsu reprodukciju, platiem skata leņķiem, ko nodrošina IPS tehnoloģija, kā arī iespaidīgu reaģētspēju līdz pat 1 ms GtG. Šis monitors paredzēts līdzsvaram starp ātrumu un attēlu kvalitāti, kas to padara par piemērotu risinājumu konkurētspējīgiem spēlētājiem, kas nevēlas pieļaut ne mazākās atkāpes attiecībā uz vizuālo kvalitāti. Tam ir 99,1 % sRGB gammas pārklājums un DisplayHDR 400 tehnoloģija, kas sniedz dzīvīgu un aizraujošu spēlēšanas pieredzi.


E-sportam piemērota funkcionalitāte

Abiem monitoriem ir MBR (Motion Blur Reduction) režīms, kas nozīmē, ka prožektora tipa fona apgaismojuma tehnoloģija ļauj sasniegt iespaidīgo 0,3 ms MPRT, tādējādi garantējot skaidras kustības un samazinātu izplūšanas iespēju strauja tempa spēlēs. Turklāt abiem modeļiem ir Adaptive-Sync atbalsts variējamai atsvaidzes intensitātei, nodrošinot netraucētu spēli pie visdažādākajiem kadru maiņas ātrumiem. Monitoru zemā ievades aizkave nodrošina tūlītēju reakciju uz spēlētāja darbībām, kas ir kritiski svarīgs faktors spēlēs ar augstu likmi, kur nepieciešama konkurētspēja. Abiem modeļiem ir trīs kalibrēti FPS e-sporta režīmi ar dažādu piesātinājumu un Pixel Overdrive funkcionalitāti netraucētai spēles pieredzei no pirmās dienas.

Ergonomiskais statīvs

Statīvs nodrošina izturīgu, bet kompaktu un plānu “e-sporta” pamatni, dodot spēlētājiem vairāk vietas peles un tastatūras novietošanai. Vienlaikus monitoru  iespējams noliekt, pagriezt, rotēt un regulēt 130 mm augstumā. Tā dizains ne tikai palīdz ietaupīt vietu uz datorgalda, bet arī atbilst profesionālo spēlētāju vajadzībām, nodrošinot iespēju izvietot perifērās ierīces tā, kā tas nepieciešams strauja tempa spēlēm.

Monitora ergonomiskais statīvs piedāvā visdažādākās regulēšanas iespējas

Savukārt iebūvētais USB doks ar četriem USB 3.2 portiem perifērajām ierīcēm nodrošina ērtu savienojamību. RGB Light FX funkcija piedāvā sinhronizāciju ar citu AOC aprīkojumu, piemēram, tastatūru, peli vai austiņas, nodrošinot saskaņotu un aizraujošu vidi spēlēšanai. Caur monitora USB portu pievienots cilindra formas QuickSwitch kontrolieris dod iespēju spēlētājiem ērti pielāgot OSD funkcionalitāti vai monitora iestatījumus.

Izstrādāti elitei

AGON PRO klāsts paredzēts elites spēlētājiem, kuriem nepieciešams tikai pats labākais aprīkojums. Modernā specifikācija nozīmē, ka šie monitori pielāgoti profesionāliem e-sporta spēlētājiem un tiem, kuri vēl tikai tiecas sasniegt augstāko līmeni. Domājams, ka AG246FK un AG256FS kļūs par jauno standartu e-sporta sacensībās, piedāvājot veiktspēju, kas pārsniedz pašreizējo 240 Hz normu.

Cenas un pieejamība

AGON PRO AG246FK un AG256FS monitori būs pieejami no 2024. gada augusta vidus. Modelis AG246FK būs iegādājams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 699 €, savukārt modelis AG256FS būs iegādājams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 449 €. Abiem modeļiem būs AGON by AOC visaptverošā 3 gadu garantija.

Aicinām iegādāties populārākos AOC gaming monitoru modeļus Dateks.lv internetveikalā!

Dalīties ar rakstu: