Trīs jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām (8. jūlijs)

- - No Comments on Trīs jaunas Steam spēles, kuras, iespējams, tu palaidi garām (8. jūlijs)

Steam plašumos bieži parādās lielie spēļu industrijas vārdi ar saviem lielbudžetu meistardarbiem. Taču ir jāatcerās, ka ir arī mazie spēļu izdevēji, kuri cer, ka viņus pamanīs. Mēs pamanām, tāpēc, lūk, trīs dažādu žanru spēles no mazākiem spēļu izdevējiem priekš visām gaumēm!

 

Pomberito

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 25. jūnijs
Izstrādātājs: Lara the Pitbull

Pomberito ir pirmās personas šausmu spēle ar stāstījuma motīviem. Spēles darbība norisinās Argentīnas laukos. Tā vēsta par nomaļā īpašumā strādājoša lauksaimnieka ikdienu, kura zemes gabalu, vajā Pombero: mistisks neliela auguma cilvēkveidīgs radījums. Kā tu tiksi ar Pombero galā?

 

Kingdom, Dungeon, and Hero

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 2. jūlijs
Izstrādātājs: Kraken Studios

Kingdom, Dungeon and Hero ir sarežģīta militārā tipa spēle. Spēles kartē atļauj jums izzināt, iekarot un aizsargāt kādu no 50 karalistēm, un armijas veidošanai un kara plānošanai, jums būs jāvāc arī resursi un jārūpējās par karaļvalsts pārvaldību.

 

Retale

Steam‌ ‌lapa ‌
Izlaišanas datums:‌ 4. jūlijs
Izstrādātājs: Grocery Guys

Retale stāsta par mazumtirdzniecības darbinieka gaitām lielā, bumeru pārpildītā lielveikalā. Piemēram, klientu apmierinātība, uzmanīgi un pretimnākoši uzklausot sūdzības, ir viens no veidiem, kā darīt savu darbu, bet cits (daudz patīkamāks) veids ir mest ar kastēm.