FIFAe izziņo FIFAe Football Manager pasaules kausu

- - No Comments on FIFAe izziņo FIFAe Football Manager pasaules kausu

FIFAe, futbola vadošās organizācijas FIFA esporta nodaļa, sadarbosies ar britu spēļu izstrādātāju Sports Interactive, lai uzsāktu līdz šim nebijušas sacesības – “FIFAe World Cup of Football Manager”.

Sacensības norisināsies no 29. augusta līdz 1. septembrim un balvu fonds sastāda 100 000 ASV dolāru. Sacesnību pamatā ir “Football Manager”, kas ir futbola vadības simulācijas videospēle, ko izstrādā Sports Interactive.

Neskatoties uz spēles popularitāti, franšīzei līdz šim nav izdevies sakārtot e-sporta ekosistēmu. Starp ievērojamākajiem Football Manager turnīriem līdz šim varam saukt FM Streamer Showdown un Pasaules e-sporta čempionātu par 25 000 mārciņu, kas 2018. gadā notika Insomnia Gaming Festival laikā.

Football Manager pirmajā FIFAe Pasaules kausa izcīņā redzēsim dažādus iepriekš ielūgtus dalībniekus. Šie ielūgumi tiks piešķirti, pamatojoties uz katras valsts atbilstību un spēlētāju skaitu. Ieinteresētie spēlētāji var apmeklēt FIFAe tīmekļa vietni, lai iegūtu plašāku informāciju par sava reģiona kvalifikācijas procesu.

Par turnīra “ambassadoru” ir iecelts bijušais futbola kluba “Arsenal” menedžeris Arsēns Vengers.

Dalīties ar rakstu: