Capcom beidzot apstiprina, ka strādā pie jaunas Resident Evil spēles

- - No Comments on Capcom beidzot apstiprina, ka strādā pie jaunas Resident Evil spēles

Nesen notikušajā Capcom Next programmā uzņēmuma direktors Koši Nakaniši (Koshi Nakanishi) beidzot oficiāli paziņoja, ka tiek strādāts pie jaunas Resident Evil spēles. Šī ziņa izskanēja pēc mēnešiem ilgām diskusijām, debatēm un runām par jaunas Resident Evil spēles izveidi. Ir vērts uzsvērt, ka jaunā spēle nebūs remake, bet gan pavisam jauns, oriģināls koncepts, ko vada cilvēks, kurš režisēja Resident Evil 7.

Mēs veidojam jaunu Resident Evil. Atzīšos – bija patiešām ļoti grūti izdomāt, ko darīt pēc Resident Evil 7, bet es to atradu, un, godīgi sakot, tas šķiet būtiski. Pagaidām vēl nevaru dalīties ar detaļām, bet ceru, ka jūs ar nepacietību gaidīsiet to dienu, kad es to darīšu.

 

Nakaniši ir Capcom veterāns, kurš ir strādājis pie Resident Evil franšīzes kopš 2009. gada, kad iznāca Resident Evil 5.

Resident Evil 7 bieži tiek uzskatīta par vienu no labākajām sērijas spēlēm, un tā iezīmē punktu, kad franšīze ievērojami mainījās, pārejot uz pirmās personas perspektīvu un izmantojot vairāk uz šausmu motīviem balstītas tēmas nekā jebkad iepriekš. Dažiem tā atstāja novārtā Resident Evil pamatprincipus, taču spēle bija izcila.