Steam prezentē jaunu spēļu ierakstīšanas rīku

- - No Comments on Steam prezentē jaunu spēļu ierakstīšanas rīku

Pakalpojumā Steam ir tikusi ieviesta jauna “sistēma”, kas ļaus ierakstīt, rediģēt un kopīgot kadrus no viskarstākajiem jūsu pēļu momentiem.

Game Recording šobrīd atrodas testa režīmā un tā piedāvā divus ierakstīšanas veidus. Pirmkārt, ir pieejams tradicionālais ierakstīšanas veids, kas ļauj spēlētājiem nospiest ierakstīšanas taustiņu, lai uzņemtu kadrus lietotāja izvēlētā brīdī, un ir pieejams arī fona režīms, kas iesāk ierakstīšanu automātiski – uzreiz kā lietotājs sāk spēlēt.

“Steam automātiskais režīms ierakstīšanu sāks nekavējoties – uzreiz kā spēle tiks palaista, lai jūsu mirkļi netiktu palaisti garām.” teikts blogā, kurā skaidrots, kā šī funkcija darbojas. “Viss, kas jums jādara ir jānorāda vieta cietajā diskā. Kad tas būs pilns, vecākie kadri tiks automātiski pārrakstīti, jo tiks ierakstīti jauni.”

Kad runa ir par ierakstu organizēšanu, spēlētāji var manuāli pievienot ierakstiem “marķierus”, lai izceltu to saturu, ko viņi, iespējams, vēlēsies noskatīties vai sagatavot kā atsevišķu video vēlāk.

Ir padomāts arī par izstrādātājiem – tiem ir pieejams spēļu ierakstīšanas SDK un API. Valve apgalvo, ka integrācija ir vienkārša un būs mērogojama dažādās spēlēs.

Dalīties ar rakstu: